Media

Αννίτα Πάνια: Η αποκάλυψη on air για το πως την προσέγγισε ο Νίκος Καρβέλας: «Ερωτευτήκαμε βαθιά»

Gossip-tv Team

Η Αννίτα Πάνια παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την καριέρα της, αλλά και την γνωριμία της με τον Νίκο Καρβέλα, με τον οποίο και υπήρξαν πολύ ερωτευμένοι. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, με φανατικό τηλεοπτικό κοινό, που την παρακολουθεί χρόνια και την στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Το πρωί της Παρασκευής 6 Μαίου, στην εκπομπή "Happy Day" προβλήθηκε στιγμιότυπο από την συνέντευξη που πρόκειται να παραχωρήσει η Αννίτα Πάνια στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, με την ίδια να μιλά με άκρως αποκαλυπτικό τόνο, για όλους και για όλα. Μεταξύ πολλών, αναφέρθηκε εκτενώς και στην γνωριμία της με τον Νίκο Καρβέλα, τον οποίο και ερωτεύτηκε πάρα πολύ.

Πολύ πιο συγκεκριμένα και όσον αφορά την καριέρα της, η Αννίτα Πάνια είπε: «Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι σκηνοθέτησα την καριέρα μου, ότι ονειρεύτηκα να είμαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Κοιτάω πίσω και βλέπω ότι έχουν περάσει γύρω στα 27 χρόνια κι αναρωτιέμαι πότε πέρασε ο χρόνος. Νομίζω ότι ήμουν μεγάλο ψώνιο, το γούσταρα αυτό που συνέβαινε. Δεν έφερα κάποιον με το ζόρι ούτε νιώθω ότι έκανα κάτι άσχημο σε κάποιον άνθρωπο»

Για την γνωριμία της με τον Νίκο Καρβέλα: «Με πήρε τηλέφωνο μια μέρα τηλέφωνο και μου λέει “γεια σου είμαι ο Καρβέλας. Σε γουστάρω, θέλω να βγούμε έξω. Μετά ερωτευτήκαμε πολύ»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved