Media

Η επική ατάκα του Μουτσινά στην Καραβάτου για την Ηλιάκη: «Γνωρίζω τον οχετό που έχεις στην εκπομπή»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (6-05) η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δύσκολη χρονιά που πέρασε ενώ κουβέντα έγινε και για την Μαρία Ηλιάκη.

«Φέτος κάνω τον σταυρό μου συνεχόμενα, δεν έχω σταματήσει. Σκεφτόμουν προχθές τι άλλο μπορεί να μου συμβεί και τελικά συνέβη και κάτι άλλο, οπότε είπα ότι δεν θα το ξαναπώ. Η χρονιά ήταν φαντασμαγορική σε όλα τα επίπεδα», είπε η Κατερίνα Καραβάτου αναφερομένη στις δυσκολίες που πέρασε.

Όταν η κουβέντα έφτασε στη Μαρία Ηλιάκη, η Κατερίνα ανέφερε πως περίμενε χρόνια τη συνεργασία τους ενώ είπε στον παρουσιαστή πως εκείνος έχει γεράσει στα χρόνια που μεσολάβησαν με εκείνον με μια επική ατάκα:

«Αυτά είναι λόγια της Ηλιάκη. Γνωρίζω τον οχετό που έχεις δίπλα σου στην εκπομπή! Σα δεν ντρέπεται αυτή η κοπέλα! Πες της δεν θα την πάρω τηλέφωνο, μην περιμένει άδικα την κλήση μου».

Όταν του είπε πως τον περιμένει στην εκπομπή μαζί με το δώρο για την κόρη της Μαρίας Ηλιάκη, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Δεν αντέχω άλλο με αυτό, μου έχει γίνει βραχνάς, μου θύμισε τον βαφτισιμιό μου που έχω να τον δω κάποια χρόνια. Πήγαινε πάρε εσύ κάτι και θα στα δώσω εγώ».

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved