Media

Κατερίνα Λέχου: «Δεν με ήθελαν για αυτό που είμαι, αλλά για αυτό που φαίνομαι... Εγκλωβίστηκα»

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Λέχου παραχώρησε τηλεοπτική συντέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την καριέρα της, αλλά και την οικογένειά της και τα όλα όσα έχει μάθει από τους γονείς της. 

Είναι μια από τις πολύ αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό την έχει αγαπήσει μοναδικά για τον πηγαίο χαρακτήρα της, αλλά και το μεγάλο και αδιαμφισβήτητο ταλέντο της.

Η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή DOT και μίλησε για όλους και για όλα στην Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά της και για τα μαθήματα που έχει πάρει από την μητέρα της, που ήταν και ο άνθρωπος που περνούσε πολύ περισσότερο χρόνο. Η ίδια μιλάει για τον ρόλο της οικογένειας και για το γεγονός ότι νιώθει πολύ χαρούμενη για τους γονείς της, μιας και τους υπεραγαπά και την αγαπούν εξίσου.

Επιπρόσθετα, η Κατερίνα Λέχου έκανε λόγο και για την δουλειά της, καθώς και το πως η ίδια είχε εγκλωβιστεί στην αρχή, μιας και όλοι κοιτούσαν την εξωτερική της εμφάνιση και όχι το ταλέντο της πραγματικά.

Η Κατερίνα Λέχου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στην αρχή αισθανόμουν ότι η εξωτερική μου εμφάνιση με παγιδεύει στη δουλειά. Επειδή δεν μου άρεσε καθόλου να με θέλουν για αυτό που φαίνομαι, εγκλωβίστηκα λίγο στην αρχή. Πέρασα διάφορα στάδια αγκομαχώντας μέσα μου ψυχικά γιατί δεν με ήθελαν για αυτό που είμαι αλλά για αυτό που φαίνομαι».

«Μετά όμως, όταν το κατάλαβα και το συνειδητοποίησα από μια ηλικία και μετά, αρκετά μεγάλη γύρω στα 30, είπα πως είναι και αυτό. Αυτό για το οποίο δεν έχω κάνει κανέναν κόπο, μου χαρίστηκε και πάλι συνέχισα με το ίδιο απλώς δεν είχα πια αυτή την ψυχική αναστάτωση. Δηλαδή μπορούσε να μου κάνει κάποιος ένα κοπλιμέντο, να πω ευχαριστώ πολύ και να τελειώσει η υπόθεση»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved