Media

Αποκαλυπτική η Μπότση: «Δεν είχα όνειρο ποτέ μου να φορέσω νυφικό- Ούτε ο σύντροφός μου ήθελε γάμο»

Gossip-tv Team

H Τζένη Μπότση παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την προσωπική της ζωή, ενώ ανάμεσα σε πολλά, αποκάλυψε και την άποψή της για τον γάμο. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει και έχει στηρίξει ιδιαίτερα όλα αυτά τα χρόνια.

H Τζένη Μπότση παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την προσωπική της ζωή, αλλά και με το κίνημα του ελληνικού #MeToo. Η αγαπημένη ηθοποιός δήλωσε ότι επί δυο χρόνια βρισκόταν κάθε μέρα με την κόρη της, αφού, λόγω του κορονοϊού δεν μπορούσε να δουλέψει, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και το γεγονός ότι δεν ήταν ποτέ ο άνθρωπος που ήθελε να παντρευτεί, μιας και δεν το θεώρησε ποτέ απαραίτητο, για να δημιουργήσει οικογένεια.

Η Τζένη Μπότση δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με το lock down πέρασα με την κόρη μου δυο χρόνια μέρα – νύχτα. Μου έκανε πάρα πολύ καλό γιατί ήμουν κοντά της συνέχεια, είδα τα πάντα αλλά όταν πήγα πρώτη φορά για δουλειά, ένιωσα τεράστια ευγνωμοσύνη.

Βιώνουμε κανονικά τον έγγαμο βίο χωρίς να έχουμε περάσει από την εκκλησία. Πάντα είχα αυτή την άποψη για τον γάμο. Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ να φορέσω το άσπρο νυφικό. Η μαμά μου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Δυο κόρες έχει, καμία δεν έχει παντρευτεί. Ούτε ο σύντροφός μου ήθελε να παντρευτούμε. Εκείνος μου είπε να κάνουμε παιδί. Πιο σημαντικό είναι αυτό» είπε η ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved