Media

Σασμός: Αποθεώθηκε ο Ορφέας Αυγούστιδης! Η σκηνή στο σημείο του φονικού συγκλόνισε το twitter

Gossip-tv Team

Σασμός: Μια ακόμη συγκλονιστική σκηνή με τον Αστέρη παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης (12-05).

Αφού αποφυλακίστηκε ζητά με κάθε τρόπο εξιλέωση για όλα όσα συνέβησαν. Μετά την συνάντηση και τα λόγια που αντάλλαξε με τη γιαγιά Ειρήνη, ο Αστέρης βρέθηκε στο σημείο του φονικού και η σκηνή άκρως συγκινητική.

Σε αυτή είδαμε τον Αστέρη να γονατίζει στο χώμα, να το αγγίζει το σημείο που έπεσε νεκρός ο Πετρής και να τον κερνά ρακή βλέποντας τη φωτογραφία στο εικονοστάσι του.

Οι χρήστες του twitter λύγισαν παρακολουθώντας τη σκηνή και αποθέωσαν τον Ορφέα Αυγουστίδη για την ερμηνεία του.

Δες τα σχόλια

Στο σημερινό επεισόδιο

Οι απαντήσεις που περιμένει ο Νικηφόρος από το τεστ πατρότητας ρίχνουν βαριά τη σκιά τους στη σχέση του με το Μαθιό και τη Βασιλική, ενώ εκείνοι προσπαθούν να δώσουν δύναμη ο ένας στον άλλο. Ο Νικηφόρος ζητά από τον Αστέρη να πάνε μαζί να παραλάβουν τα αποτελέσματα του τεστ DNA.

Οι πρωτοβουλίες του παπά Μιχάλη δεν κατευνάζουν τα πνεύματα, ενώ η Καλλιόπη παίρνει την κατάσταση στα χέρια της… Καθώς ο Γεράσιμος βρίσκεται μια ανάσα μακριά απ’ το να καταστρέψει τον Καραπάνο, ο Αντώνης πλησιάζει ακόμα πιο κοντά στο μυστικό που κρύβει ο νεαρός αστυνομικός. Πηγαίνει στον μυστικό και έμπιστο συνεργάτη του και του ζητά να κάνει μία εκ βαθέων έρευνα για το παρελθόν του Γεράσιμου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved