Media

Survivor: Η απάντηση της Σοφιάννας στην ανάρτηση – «καρφί» του Δάντη και η αποκάλυψη για την Ασημίνα

Gossip-tv Team

Η Σοφιάννα Αβραμάκη μετά την αποχώρησή της από το survivor, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή,love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη φιλία της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου αλλά και την ανάρτηση «καρφί» του Χρήστου Δάντη.


Αρχικά ανέφερε για τη φιλία της με το «βουνό»: «Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες κυρίως τον πρώτο καιρό. Ήμασταν η μία για την άλλη. Και έρχεσαι και αναρωτιέσαι αν υπήρξαμε στην πραγματικότητα φίλες με την Ασημίνα. Χρησιμοποίησε πράγματα που δεν έχουν συζητηθεί. Προτίμησε να πει κάποια ψέματα. Όταν πήγαμε στη βίλα της είπα να κάνουμε μια συζήτηση. Την ενημέρωσα για αυτό που είπε ο Εμμανουήλ και μου είπε πως το ξέρει και ότι έχει πει και αυτή κάτι»!

Όσον αφορά την ανάρτηση του Χρήστου Δάντη, είπε: «Πρόλαβαν να μου το στείλουν πάρα πολλοί. Δε μου άρεσε η λέξη που χρησιμοποίησε. Το να αποκαλείς έναν άνθρωπο ουρά είναι πάρα πολύ άσχημο. Παρόλα αυτά θεωρώ πως στήριξε με τον τρόπο του την αγαπημένη του. Ίσως με έναν αθέμιτο τρόπο. Αλλά οκ, αν αισθάνεται ο ίδιος καλά με τον εαυτό του, καλώς έκανε και έπραξε έτσι. Εγώ σέβομαι πάρα πολύ και το όνομα του και την καριέρα του. Πάρα πολύ μου είπαν γιατί δεν ανέβασα κάτι και δεν το σχολίασα. Τον Άρη τον στηρίζω γιατί τον πολεμούν. Δεν είναι ο μόνος που έχει παρανομήσει. Αυτό σας το λέω πάρα πολύ μπέσα».


Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Εκτός εαυτού ο Χρήστος Δάντης: «Κατακεραύνωσε» την Σοφιάννα μετά τη στήριξη στον Άρη Σοϊλέδη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved