Media

Ήβη Αδάμου: Όλα όσα είπε για την Ανδρομάχη: «Είχε όλη την διάθεση, της άξιζε να περάσει στον τελικό»

Gossip-tv Team

Η Ήβη Αδάμου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την φετινή συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision και τον αποκλεισμό της χώρας από τον διαγωνισμό. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού, με τεράστιο fan club, το οποίο και την ακολουθεί και πάντοτε την στηρίζει.

Η Ήβη Αδάμου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Ελένη" και σχολίασε μαζί με όλους τους παρευρισκόμενους την φετινή Eurovision, αλλά και την συμμετοχή της Κύπρου, με το τραγούδι "Ela", το οποίο και ερμήνευσε η Ανδρομάχη Δημητροπούλου. Πολλά μέλη από το πάνελ της εκπομπής ανέφεραν ότι δεν τους άρεσε το γεγονός ότι η ίδια δεν χόρεψε στην σκηνή, ενώ η Ήβη Αδάμου συμπλήρωσε ότι της άρεσε η εμφάνιση και ότι ήθελε να δείξει κάτι διαφορετικό στη σκηνή.

Η Ήβη Αδάμου ανέφερε χαρακτηριστικά: "Ήταν γλυκύτατη, ήταν πάρα πολύ ωραία και το τραγούδι μου άρεσε πολύ από την αρχή που το είχα ακούσει. Είναι πολύ γλυκιά η Ανδρομάχη και πιστέυω ότι είχε όλη την καλή διάθεση και είναι κρίμα που δεν πέρασε. Εγώ λυπήθηκα πολύ. Μου άρεσε η εμφάνισή της. Μπορεί να μην χόρεψε πολύ, αλλά η κοπέλα τραγουδάει πολύ πολύ καλά. Η μουσική της μου έβγαζε πολλά συναισθήματα".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved