Media

Eurovision 2022: Οι δηλώσεις του Φωκά Ευαγγελινού, λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό!

Gossip-tv Team

Eurovision 2022: Λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό, ο Φωκάς Ευαγγελινός, που έιναι υπεύθυνος για την σκηνική παρουσία της Αμάντας Γεωργιάδη, παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις. 

Ο ίδιος έχει αφήσει την δική του πινελιά στην ιστορία της Eurovision, μιας και έχει συνεργαστεί με τις περισσότερες από τις συμμετοχές στο κομμάτι της κινησιολογίας.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Τορίνο με την ελληνική συμμετοχή, ενώ με την Αμάντα Γεωργιάδη έχουν δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα επί σκηνής, το οποίο και κρύβει πολλούς συμβολισμούς. Ο διάσημος χορογράφος παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Τι λες τώρα", αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά του αλλά δίνοντας και τα δικά του προγνωστικά.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός δήλωσε χαρακτηριστικά: "Υπάρχει και άγχος και πίεση και αγωνία γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι διαγωνισμός. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Με την Αμάντα κάναμε ένα μοναδικό ταξίδι μαζί με την Αμάντα και το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα είναι ακριβώς και αυτό που ήθελα να δώσω εγώ. Ευχαριστώ πάρα πολύ που ο κόσμος το αγκάλιασε το τραγούδι, το πίστεψε και κατάλαβε και όλη αυτή τη σημασία της παρουσίας, την λίγο πιο εννοιολογική. Πολλές φορές στην κίνηση, η ακινησία είναι πιο ισχυρή.

Ήθελα ο κόσμος να καταλάβει την απώλεια, την ανάμνηση και την φθορά σε μια σχέση, αλλά όλα να τα βλέπει με φως, για αυτό και στο τέλος την βγάζω μπροστά. Φέτος η Eurovision θα έλεγα ότι δεν εξελίχθηκε σκηνοθετικά. Σε σχέση με την μουσική, υπάρχουν κομμάτια και ιδέες που κρύβουν αρκετό ενδιαφέρον και έχουν κάτι πρωτότυπο, κάτι να δώσουν.

Αισθάνομαι πολύ συγκινημένος για το αποτέλεσμα. Ο κόσμος και οι άνθρωποι εδώ έρχονται συνέχεια και μας λένε συγχαρητήρια και εμάς μας γεμίζει αυτό, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Θα είμαι πολύ ευχαριστημένος με την δεκάδα. Τώρα αν είναι και παραπάνω, καλώς να έρθει. Θα χαρούμε πολύ"!

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε πάραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved