Media

Κώστας Βασάλος: «Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έστειλε κάνενα μήνυμα»- Η αναχώρηση για το Asia Express!

Gossip-tv Team

Οι παίκτες του Asia Express αναχώρησαν με τους ίδιους να κάνουν δηλώσεις για αυτήν την πρωτόγνωρη εμπειρία, ανάμεσά τους και ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Το απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας θα προβληθεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από την συχνότητα του Star την επόμενη σεζόν, με όλους τους παίκτες να είναι ενθουσιασμένοι που θα ζήσουν αυτήν την εμπειρία.

Η κάμερα της εκπομπής "Καλύτερα Δε Γίνεται" συνάντησε τα ζευγάρια των παικτών, που θα ταξιδέψουν και θα ζήσουν το Asia Express, με όλες τις δυσκολίες και τα ευτράπελα. Η Χριστίνα Παππά δήλωσε ότι εξ αρχής αρνήθηκε, αλλά στη συνέχεια της το ζήτησε επίμονα ο γιος της, ο οποίος και δέχτηκε, μετά από παρότρυνση της συντρόφου του, Άννας Μπεζάν, η οποία και διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια, λίγες μόνο ημέρες μετά από τον γάμο τους στη Θεσσαλονίκη, δηλώνουν πιο έτοιμοι και ευτυχισμένοι από ποτέ. Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που συμμετέχει με τον φίλο του, Fipster, είπε χιουμοριστικά ότι κανονικά θα πήγαινε με έναν άλλο φίλο του στο παιχνίδι ενώ σε απάντηση του δημοσιογράφου αν η Σίσσυ Χρηστίδου του έστειλε κάποιο μήνυμα, εκείνος απάντησε αρνητικά, δημιουργώντας ερωτήματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved