Media

Συγκλονίζει η Ναταλία Γερμανού: «Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας»

Gossip-tv Team

Καλύτερα Δε Γίνεται: Η Ναταλία Γερμανού, λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής της, με αφορμή το θέμα για την υποδοχή του Γιώργου Κατσαούνη στα Φάρσαλα, θέλησε να πει την άποψή της. 

"Εκεί κρύβεται η κατάντια της κοινωνίας μας... Κάποιοι κάνετε λάθος" είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" προβλήθηκε ένα σχετικό ρεπορτάζ με θέμα την επιστροφή του Γιώργου Κατσαούνη από το ριάλιτι στον τόπο καταγωγής και διαμονής του στα Φάρσαλα. Εκεί, είχε μαζευτεί πολύς κόσμος, ο οποίος και τον υποδέχτηκε με χειροκροτήματα, μιας και ήταν ένας από τους παίκτες του φετινού ριάλιτι, που άφησε το δικό του στίγμα και αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό.

Μετά την βίαιη συμπεριφορά που είχε ο ίδιος απέναντι στον Τάκη Καραγκούνια, πολλοί τον χαρακτήρισαν αρνητικά και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ανέφεραν την συγκεκριμένη εικόνα στα Φάρσαλα ως κατάντια της κοινωνίας. Η Ναταλία Γερμανού, βάσει του συγκεκριμένου σχολίου, θέλησε να πει την άποψή της για το θέμα, περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν στον Πύργο Ηλείας με τον Θύμιο, ο οποίος δέχτηκε σοβαρότατο bullying.

Η Ναταλία Γερμανού ανέφερε χαρακτηριστικά: "Κατάντια δεν είναι όταν χειροκροτείς έναν συντοπίτη σου που γύρισε από ένα ριάλιτι. Η κατάντια της κοινωνίας μας είναι όταν μια παρέα από νταήδες πηγαίνουν και τραμπουκίζουν έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει υποστεί ένα πολύ σοβαρό ατύχημα. Μιλάω για τον Θύμιο, τον οποίον και έχουν αναγκάσει να εξαφανιστεί"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved