Media

Εύη Δρούτσα για #metoo: «Από τότε που έγινε αυτό το πράγμα, βγήκαν όλοι και κάνουν τα παράπονά τους»

Gossip-tv Team

Η Εύη Δρούτσα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και είπε την άποψή της σχετικά με το κίνημα του ελληνικού #Metoo

Η Εύη Δρούτσα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπόμπή "Όλα Γκουντ" και παραχώρησε μια συνέντευξη εκ βαθέων στον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Νάταλι Κακκαβά. Η γνωστή στιχουργός έκανε λόγο για το κίνημα του ελληνικού #metoo, το οποίο και έχει ξεκινήσει πριν από δυο χρόνια. Μάλιστα, οι δηλώσεις της προκάλεσαν αίσθηση με την Αφροδίτη Γραμμέλη και την Νάταλι Κακκαβά να εκφράζουν την άποψή τους, που είναι αντίθετη.

Η Εύη Δρούτσα είπε χαρακτηριστικά: «Μιλάνε για το #metoo. Από τότε που δε βγήκε μία εκπομπή στην τηλεόραση να εξηγεί όλα αυτά τα καινούρια μέτρα, τι είναι; Δεν κάνουν μία εκπομπή που μπορούν να μιλάνε άνθρωποι που δεν είναι δημοσιογράφοι που λένε, που είναι άνθρωποι της ζωής που λένε.

Κάτσε μόνος σου και πάρε με αύριο τηλέφωνο να μου πεις πως από τότε που βγήκε το #metoo, πόσοι άνδρες σκότωσαν τις γυναίκες τους. Πόσοι; Παίζει πάρα πολύ ρόλο αυτό. Δεν ξέρουν τι είναι το #metoo. Βγαίνουν γυναίκες που λένε “όταν ήμουν εγώ 28, ήρθε αυτός…”, τι λες ρε συ; 28 και 21 δεν ξέρεις;

Την εγγονή μου που είναι 10 ετών να φέρω, ξέρει. Από τότε που έγινε αυτό το πράγμα, βγήκαν όλοι και κάνουν τα παράπονά τους. Εγώ ήθελα να βγούνε τότε. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει πριν από χρόνια... Μπορεί κάποιος που είναι στην τηλεόραση να βγει να εξηγήσει στις γυναίκες που ζουν στα χωριά, στην επαρχία να τους εξηγήσει τι είναι το #metoo; Γιατί μην πάμε πολύ πίσω, στα χωριά κουμάντο κάνουν οι άνδρες»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Νάταλι Κακκαβά απάντησαν ως εξής: «Εύχομαι ούτε η κόρη σας, ούτε η εγγονή σας να μην βρεθεί σε αυτή τη δύσκολη θέση ποτέ. Και να βιώσει ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός και να σκεφτεί αν θα πρέπει να το πει τώρα ή αργότερα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved