Media

Συσσοβίτης: «Μεγάλωσα στη κουζίνα ενός σπιτιού 40 τετραγωνικών, δεν είχα ποτέ δικό μου δωμάτιο»

Gossip-tv Team

Ο Αλέκος Συσσοβίτης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το πως ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός, αλλά και την παιδική του ηλικία. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του κοινού, οι οποίοι τον παρακολουθούν και στον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot και μίλησε για την δύσκολη παιδική ηλικία που είχε, αλλά και το πως ο ίδιος κατέληξε στον χώρο της υποκριτικής, που εν τέλει τον αγάπησε πολύ και είναι κομμάτι της ζωής του.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έλεγα από μικρός θα γίνω ηθοποιός. Επειδή οι συνθήκες ήταν δύσκολες έπρεπε να επιβιώσω και έκανα πολλές δουλειές. Από 13 χρονών ήμουν στην οικοδομή με τον πατέρα μου. Μεγάλωσε σε πολύ φτωχή οικογένεια. Ο πατέρας μου ήταν σοβατζής, εργάτης και η μητέρα μου ράφτρα. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι 40 τετραγωνικών και εγώ μεγάλωσα στην κουζίνα, δεν είχα ποτέ δικό μου δωμάτιο».

«Σε διαμορφώνει καθετί που ζεις. Πολλοί ηθοποιοί έχουν μεγαλώσει στην πλέμπα και αυτή η ανάγκη τους να εκφράσουν αυτό το βίωμα τους έκανε ηθοποιούς».

Επειδή είμαι αυτοδίδακτος, ένιωσα πολλές φορές “αγγούρι”, αλλά καθόμουν να μάθω από τους συναδέλφους με τους οποίους έπαιζα. Τολμούσα να εκτεθώ με τα λάθη μου και έμαθα πολλά για μένα και βελτιώθηκα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved