Η Γη της Ελιάς: Η σκηνή Στάθη- Βασιλικής «λύγισε» το Twitter- Αποθέωσαν τον Τσαρούχα!
Media

Η Γη της Ελιάς: Η σκηνή Στάθη- Βασιλικής «λύγισε» το Twitter- Αποθέωσαν τον Τσαρούχα!

H Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο και μετά την επιδείνωση της υγείας του μωρού, η Βασιλική δεν μπορούσε με τίποτα να διαχειριστεί ότι το νεογέννητο παιδί της χαροπαλεύει. 

Οι εξελίξεις στην Αερόπολη δείχνουν να είναι καταιγιστικές, με το θέμα των τελευταίων επεισοδίων να είναι ο τραυματισμός του Φίλιππου και της κόρης τους από ένα αυτοκίνητο, που περνούσε στον δρόμο με αυξημένη ταχύτητα.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (16-5) είδαμε ότι ο Φίλιππος μπορεί να έχει ξυπνήσει και μέχρι στιγμής να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά τα τραύματά του εξακολουθούν να είναι πολύ σοβαρά και χρειάζεται να παραμείνει στο νοσοκομείο. Τα νέα για την μικρή Στέλλα, από την άλλη μεριά, δεν είναι και τόσο καλά, μιας και το μωρό βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, αφού έχει ένα αιμάτωμα στο κεφάλι, το οποίο πρέπει να υποχωρήσει, για να διαφύγει εντελώς τον κίνδυνο και να γίνει καλά.

Η Βασιλική, μόλις οι γιατροί της ανακοινώνουν ότι θα βάλουν το μωρό σε τεχνητό κώμα, η ίδια καταρρέει, μιας και δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει ότι το παιδί της χαροπαλεύει. Ο Στάθης δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό της και της στηρίζει πάντα, με τον ίδιο να της δίνει κουράγιο πάντα και να της λέει ότι όλα θα πάνε καλά.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Στάθης προσπαθεί να συνεφέρει την κόρη του, με το Twitter να τον "αποθεώνει" στα σχόλια για το πόσο στοργικός και υποστηρικτικός είναι.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved