MasterChef: Η Πόπη κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας- Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση!
Media

MasterChef: Η Πόπη κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας- Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση!

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (16-5) μετά από τη νίκη του Πάνου στο Mystery Box, σειρά είχε ένα απαιτητικό τεστ δημιουργικότητας. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και οι τηλεθεατές έχουν αγαπήσει ιδιαίτερα από την πρώτη κιόλας στιγμή της προβολής του και τα παρακολουθούν ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 16 Μαΐου παρακολουθήσαμε ένα απαιτητικό Mystery Box, από το οποίο και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Πάνος, που κατάφερε να κάνει την πιο νόστιμη και δημιουργική κρέπα, σε σχέση με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους. Το τεστ δημιουργικότητας που ακολούθησε είχε να κάνει με την καλύτερη δυνατή και δημιουργική προσπάθεια, με τα λιγότερα υλικά. Ο Πάνος ήταν εκείνος που μοίρασε τα καλαθάκια με τα υλικά στους υπόλοιπους παίκτες.

Η Καλλιόπη, ενώ στην αρχή φοβόταν για το πιάτο της, μιας και είχε αλλεργία στη μελιτζάνα που είχε να μαγειρέψει μαζί με τα υπόλοιπα, τα κατάφερε εξαιρετικά και κέρδισε την δοκιμασία, με την ίδια να μην μπορεί να το πιστέψει. Μάλιστα, η Καλλιόπη ανέφερε ότι πρέπει να αρχίσει να πιστεύει στον εαυτό της, για να μπορέσει να φτάσει παρακάτω.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τον Πάνο να μοιράζει τα καλάθια στους παίκτες:

Ο Χριστόφορος, ο Νίκος και ο Νικήτας είχαν τις χειρότερες προσπάθειες σε σχέση με τους υπόλοιπους και έτσι οι κριτές ανακοίνωσαν ότι ήταν οι επόμενοι υποψήφιοι για αποχώρηση, που θα οδηγηθούν σε μαγειρική δοκιμασία για την παραμονή τους στους 6 καλύτερους του διαγωνισμού.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved