Survivor: Η Σταυρούλα σε λίγους μήνες παντρεύεται και το ανακοίνωσε ο σύντροφός της (video)
Media

Survivor: Η Σταυρούλα σε λίγους μήνες παντρεύεται και το ανακοίνωσε ο σύντροφός της (video)

Survivor: Η Σταυρούλα από το πρώτο λεπτό εντυπωσίασε τους τηλεθεατές με τις δυνατότητες της αλλά και με τον χαρακτήρα της. Αυτό όμως που δεν ήξερε κανείς ήταν ότι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας σε λίγους μήνες.

Την Σταυρούλα Χρυσαείδη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor και είναι μια από τις παίκτριες που έχει καταφέρει να μαγνητίσουν τα βλέμματα με την αγωνιστικότητά της.

Η ίδια τα τελευταία χρόνια έχει σχέση με τον Παναγιώτη Τριβυζάς και ο ίδιος μίλησε στην εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως σε λίγους μήνες παντρεύονται.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:«Πριν φύγει από το σπίτι για το παιχνίδι και όσο το βλέπαμε εδώ στην Ελλάδα, μου έλεγε ότι τα αγωνίσματα γι’ αυτή είναι εύκολα. Μου έλεγε ότι το έχει. Είναι δυνατή στους στόχους, συγκεντρωμένη και αγωνιστικό παιδί. Την Σταυρούλα την βλέπω όπως και στη ζωή της έξω από το παιχνίδι. Είναι ανταγωνιστική και της αρέσει να παίζει με δυνατούς παίκτες και γι’ αυτό ευχαριστιέται τις νίκες της. Δεν έχει κάνει κάποια προετοιμασία. Ίσα-Ίσα πριν φύγει για το παιχνίδι είχε πάει στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας και είχε τρέξει. Ότι συμβαίνει μεταξύ μας το συζητάμε και της είπα να πάει στο Survivor να το ευχαριστηθεί. Θεωρώ αν συνεχίσει έτσι θα πάει στον τελικό. Δεν υπάρχει κάποιο παρασκήνιο με την Ασημίνα, γνωρίζονται πολλά χρόνια».

Και πρόσθεσε:«Εγώ είμαι αθλητής και ειδικεύομαι στα 200 μέτρα και με βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας για τους Μεσογειακούς και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Τώρα πρόσφατα κλείσαμε πέντε χρόνια σχέσης με την Σταυρούλα. Πριν φύγει για το παιχνίδι είχαμε προγραμματίσει τον γάμο μας που θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου. Παρόλα αυτά μου είπε θα πάω στο παιχνίδι και της είπα ότι θα τα αναλάβω όλα εγώ. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Εγώ είμαι πιο ζηλιάρης αλλά το κάνω με πολύ ήπιο τρόπο, δεν φτάνω στα άκρα. Υπάρχει εμπιστοσύνη και κατανόηση».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved