Media

Γιάννης Ρώτας: Ξέσπασε για την εκταφή του αδερφού του, Στάθη Ψάλτη: «Δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα»

Gossip-tv Team

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση εκταφής του Στάθη Ψάλτη.

Όπως έγινε γνωστό πραγματοποιήθηκε η εκταφή του Στάθη Ψάλτη υπηρεσιακά, από το Νεκροταφείο με την είδηση να γίνεται γνωστή από τη Μαίρη Μπάρκουλη.

Η εκταφή έγινε υπηρεσιακά καθώς όπως αναφέρθηκε από υπευθύνους του Δήμου, έγιναν προσπάθειες να ενημερωθούν οι οικείοι του αλλά αυτό κατέστη αδύνατο, επομένως προχώρησαν σε υπηρεσιακή εκταφή.

Ο αδερφός του αείμνηστου ηθοποιού, Γιάννης Ρώτας, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και όπως είπε, ούτε εκείνος ενημερώθηκε για την κίνηση αυτή.

«Δεν είχα ιδέα για την εκταφή του αδερφού μου. Η ανιψιά μου, Μαρία είναι χάλια… Να είμαι κλεισμένος σε γηροκομείο και να μην μπορώ να κάνω τίποτα, καταστενοχωρήθηκα», είπε. «Ο δήμος δεν είχε δίκιο θα μπορούσε να πάρει στο σωματείο ηθοποιών ή στο σπίτι του ηθοποιού» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Η Μαρία Ψάλτη, κόρη του Στάθη Ψάλτη, ξέσπασε μιλώντας στον Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Espresso:

«Και πείτε ότι εμένα δε με έβρισκαν. Δεν βρήκαν ούτε τη σύζυγό του, Χριστίνα, ούτε τον αδερφό του Γιάννη, ούτε την Καίτη Φίνου, με την οποία μιλάμε συνεχώς; Είναι απαράδεκτα πράγματα όλα αυτά και λυπάμαι που ο πατέρας μου θα κλαίει από εκεί πάνω που βρίσκεται με όσα συμβαίνουν στην πόλη την οποία αγάπησε και προσέφερε τόσα πολλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved