Γιώργος Καφετζόπουλος: Η σχέση με τον πατέρα του, Αντώνη, η σύλληψή του και η ψυχοθεραπεία
Media

Γιώργος Καφετζόπουλος: Η σχέση με τον πατέρα του, Αντώνη, η σύλληψή του και η ψυχοθεραπεία

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε το Γιώργο Καφετζόπουλο, ο οποίος μίλησε για τον πατέρα του, Αντώνη Καφετζόπουλο, τις «σκανταλιές» που έκανε όταν ήταν μικρός, αλλά και τη σύλληψή του.

«Η υποκριτική μου άρεσε λόγω του πατέρα μου. Παλιά που με ρωτούσαν δεν το παραδεχόμουν, και δεν έλεγα και ότι είμαι γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου. Τη δουλειά του πατέρα μου την είχα σαν πλάκα. Με τον πατέρα μου πάνω στη σκηνή μου έφυγε το άγχος, με βοήθησε, αισθάνομαι κάτι αστείο», ανέφερε ο Γιώργος Καφετζόπουλος για τη σχέση του με τον πατέρα του, Αντώνη Καφετζόπουλο.

«Ξενίζει το χαλαρό μου στυλ, ίσως κάποιος να ήθελε να δείχνω ότι είναι τέλεια μαζί του», απάντησε σχετικά με το αν έχει δεχτεί επαγγελματική απόρριψη λόγω του ονόματός του.

«Είχαν χωρίσει οι γονείς μου στα 5 μου, αλλά είχαν καλή σχέση και σέβεται ο ένας τον άλλο, έχω περάσει πολύ ωραία παιδικά χρόνια», είπε ο ηθοποιός για την παιδική του ηλικία, ενώ περιέγραψε ότι «Στην εφηβεία ήμουν πολύ ζωηρός, που έφτανα στο όριο, αλλά όχι αληταράς».

«Μικρός πετούσα από το μπαλκόνι πράγματα σε ανθρώπους, φρούτα, αυγά. Με σωφρόνισαν όταν έκανα τέτοιες βλακείες. Είχα ρίξει πέτρα από το μπαλκόνι σε ένα μηχανάκι και ήρθε στο σπίτι ο άνθρωπος και ο πατέρας μου έδειξε εμένα και είπε “αυτός το έκανε”», συνέχισε.

Αναφερόμενος στη σύλληψή του όταν ήταν ανήλικος ο Γιώργος Καφετζόπουλος και αν τον βοήθησε το όνομά του είπε ότι «Το αντίθετο. Όταν ήμουν ανήλικος με είχαν συλλάβει, μετά αθωώθηκα. Δε θα είχαν βγει τα στοιχεία μου στη φόρα αλλά έγινε λόγω του πατέρα μου».

«Έχω κάνει ψυχοθεραπεία, και με βοήθησε πολύ», ανέφερε ακόμα, ενώ αποκάλυψε ότι «Η μητέρα μου κι εγώ έχουμε φιλικές σχέσεις με την πρώην σύζυγο του πατέρα μου, τη Φαίη Κοκκινοπούλου».

Σχολιάζοντας, τέλος, την ανάρτηση του πατέρα του, Αντώνη, για τη Νατάσσα Μποφίλιου, που προκάλεσε αντιδράσεις, ο Γιώργος Καφετζόπουλος σημείωσε ότι «Για την ανάρτηση του πατέρα μου για την Μποφίλιου θα με ενοχλούσε αν είχε μιλήσει άσχημα, φασιστικά ή σεξιστικά».

Ο Γιώργος Καφετζόπουλος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Να γιατί πεθαίνω σύντροφοι!» στο θέατρο «Αλκμήνη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved