Media

Φαίη Σκορδά: Έξαλλη στον αέρα του Πρωινού - «Ανεπίτρεπτη η σύγκριση» - Τι συνέβη;

Gossip-tv Team

Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού με τις δηλώσεις του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλου!

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων για την δεύτερη καταγγέλλουσα και όσα είπε στη δίκη του Φιλιππίδη: «Περιέγραψε γενετήσιες πράξεις που παρά τη θέλησή της έκανε σε βάρος της ο Πέτρος Φιλιππίδης. Κι όταν της είπαμε ποια είναι τα στοιχεία, πάνω στα οποία μπορούσε να σταθεί ώστε να τεκμηριώσει το αφήγημά της, είπε ότι δεν έχει κανένα μα κανένα στοιχείο. Το βίωμα του βιασμού είναι τόσο ισχυρό που δε μπορεί να μην το μοιραστείς με τους ανθρώπους που αποτελούν την οικογένειά σου».

Και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Αντιλαμβάνεστε ότι εδώ έχουμε μία υπόθεση με χρονοκαθυστέρηση πάνω από 12 χρόνια, χωρίς κανένα στοιχείο και ο άλλος κρατείται προσωρινά. Και σε αντίστοιχη περίπτωση, η κοπελίτσα στη Θεσσαλονίκη σε 2 ημέρες τον κατήγγειλε, έγιναν έρευνες από όλες τις υπηρεσίες και η εισαγγελική λειτουργός λέει ότι η καταγγελία της είναι ψευδής. Δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Η Φαίη Σκορδά σε έντονο ύφος είπε μετά τις δηλώσεις του συνηγόρου: «Είναι ανεπίτρεπτη η σύγκριση που έκανε ο κ. Δημητρακόπουλος. Συγκρίνουμε δηλαδή τι; Μία υπόθεση της Μπίκα στη Θεσσαλονίκη με όλο αυτό που έγινε, που κρατάμε σαφώς αυτό που αποφάνθηκε το δικαστήριο, το συγκρίνεις με τι; Παίρνεις αυτό γιατί θα μας βοηθήσει υποσυνείδητα σε άλλες υποθέσεις; Συγκρίνουμε καταστάσεις; Δεν είναι όλα μέσα στο ίδιο τσουβάλι.»!

Και υπογράμμισε: «Επειδή έγινε εκείνο ότι όσοι καταγγέλλονται για βιασμό, θα πρέπει να το βλέπουμε και διαφορετικά; Επειδή εκείνη η υπόθεση μπήκε στο αρχείο; Τι θέλεις να περάσεις κάνοντας τη σύγκριση δημόσια;»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Τότε για ποιον λόγο παγκοσμίως να υπάρχει το #metoo και να λέμε δεν λένε ό,τι τους συνέβη γιατί φοβούνται και ντρέπονται; Αν κάποιος σε βιάσει, νιώθεις ενοχές να βγεις να το πεις, δεν το καταλαβαίνουν. Το ότι δεν υπάρχουν στοιχεία, το ακούω. Δηλαδή, αν η προηγούμενη υπόθεση είχε το αντίθετο αποτέλεσμα, θα έμπαινε στην ίδια πρόταση;».

Και ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως ο κάθε δικηγόρος κάνει τη δουλειά του και υπογράμμισε: «Δεν είναι η θέση τους, αλλά η δουλειά τους»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved