Survivor - Ναυσικά: Αυτούς τους παίκτες δίνει στεγνά - «Με έκραζε και έλεγε ότι έστηνα πράγματα…»
Media

Survivor - Ναυσικά: Αυτούς τους παίκτες δίνει στεγνά - «Με έκραζε και έλεγε ότι έστηνα πράγματα…»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το survivor και μίλησε για τους πρώην συμπαίκτες της και προέβη σε αποκαλύψεις στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Love It!

Αρχικά είπε: «Ο Τάκης είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να μείνει στο Survivor και το έχει δηλώσει και ο ίδιος. Προκαλεί τους πάντες και off camera, ώστε όταν βρεθούν on camera με τους πει το παραμικρό να ξεσπάσουν, αυτό να βρει πάτημα και μετά να θυματοποιηθεί».

Για την Βρισηίδα Ανδριώτου, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε: «Σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει καλή, ενώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα. Λέει συνεχώς ότι είναι η καλύτερη. Μέσα σε μία νύχτα η Βρισηίδα αποφάσισε να γίνει φίλη της Μυριέλλας και όχι μόνο να γίνει φίλη, αλλά να κράξει και εμένα σε εκείνη, λέγοντας πως εγώ στήνω τα πράγματα, ότι είμαι τρελή. Κατάφερε τον σκοπό της και η Μυριέλλα επειδή είναι αθώα πείστηκε εν τέλει με ψηφίσανε και ευτυχώς μετά από λίγο το κατάλαβε και μου ζήτησε συγνώμη».

Και υπογράμμισε: «Η Βρισηίδα από το πρώτο βράδυ που χωριστήκαμε ανά δυάδες και μείναμε στο ξενοδοχείο, χωρίς να με γνωρίζει πήγε να με κατηγορήσει στη Μυριέλλα που ήταν φίλη μου. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και της το είπα ενώ εκείνη προσπαθούσε να μου ωραιοποιήσει αυτά που είπε στη Μυριέλλα. Κάθεται και λέει για την προσωπική μου ζωή, με κακοχαρακτηρίσει χωρίς να με ξέρει;».

Για το «Βουνό» ανέφερε: «Η Ασημίνα είναι μία πάρα πολύ καλή παίκτρια, ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχε «κάνει κοιλιά» αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα λόγω ψυχολογίας θεωρώ. Πιστεύω πολύ σε εκείνην και τις δυνατότητές της, όμως το διάστημα που ήταν η ψηφοφορία, η Ασημίνα δεν έφερνε πολλές νίκες. Είχα για εκείνην μία πολύ καλή εικόνα, όμως στην πορεία άρχισαν να γίνονται πολύ περίεργα τα πράγματα, τα οποία έγιναν κόκκινα σημαιάκια. Για παράδειγμα, όταν λες για τον Κατσαούνη ότι είναι αδελφός μου και πίσω από την πλάτη του, γυρνάς και λες σε μένα και στα υπόλοιπα αγόρια να μην τον εμπιστευόμαστε, εμένα μου δείχνει ένα άτομο λίγο διπρόσωπο».

Και αποκάλυψε: «Η Ασημίνα πήγε να τα ξαναβρεί με τη Σοφιάννα Αβραμάκη όταν έγινε η ένωση και η Σοφιάννα δεν ήθελε να ξαναγίνει κολλητή της».

Για το σκηνικό με το κινητό που χρησιμοποίησε ο Άρης Σοϊλέδης: «είναι ένα λάθος. Ξέρω όμως ότι οι περισσότεροι στο Survivor έχουν ρωτήσει αν γίνεται αυτό και το άλλο. Μην τον σταυρώνετε εσείς που ψάχνατε να κάνετε το ίδιο. Για τον Άρη η Μαρία Αντωνά είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει στη ζωή του» ενώ ξεκαθάρισε τα όσα έλεγε για την ίδια και για τον Άρη Σοϊλέδη, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Μάλλον η αγαπημένη παροιμία του Κωνσταντίνου είναι ο κουμπάρος και η κουμπάρα. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να τα είπε αυτά ο Κωνσταντίνος. Έχω μιλήσει και μαζί του για τη σχέση μου».

Για το ειδύλλιο του Σπύρου Μαρτίκα με την Βρισηίδα, είπε: «φαίνεται να είναι ένα ειδύλλιο. Πιστεύω ότι ο Σπύρος ίσως και να έχει αληθινά συναισθήματα. Ελπίζω να μην είναι κάτι που σκαρφίστηκαν για τηλεοπτικούς λόγους. Πάντα ένα love story πουλάει και αρέσει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved