Media

Νίκος Ζώτος: «Ενώ περίμενα να μου ρίξει πέτρα η Σακίρα, μου χαμογελάει με τον Πικέ…»

Gossip-tv Team

Ο φωτοπαπαράτσo, Νίκος Ζώτος αποκάλυψε στην εκπομπή, The 2night Show την ιστορία πίσω από φωτογραφίες διάσημων στη Μύκονο.

      

Αρχικά τόνισε: «Προτιμώ να πεινάσω παρά να δώσω λεφτά για μια πληροφορία»!

Και πρόσθεσε: «Η πιο ακριβή μου φωτογραφία που πούλησα στο εξωτερικό ήταν του Ράσελ Κρόου στη Μύκονο το 2013. Ήρθε με φίλους και γνωρίζει μια παρέα κοριτσιών η παρέα του και μετά βγήκαν με γουρούνες να πάνε για μπάνια. Ήμουν στην Αθήνα και μαθαίνω ότι είναι στη Μύκονο. Φεύγω κατευθείαν με το καράβι. Τον έψαχνα σε όλη τη Μύκονο, τον βρίσκω στο παρά τσακ και τους φωτογραφίζω με μία καλλονή που δεν έπαιξε κάτι μεταξύ τους».

Όσο για τις Kardashian είπε: «Χάρη σε αυτές ανέβηκε ο ελληνικός τουρισμός. Ήρθαν παπαράτσι και δημοσιογράφοι από όλον τον κόσμο για να γράψουν. Είχα βγάλει μια φωτογραφία που είχε κλέψει την παράσταση. Ήμουν συγκεντρωμένος μέχρι να βγει η Κιμ. Βγαίνει, της ανοίγει το παρεό και φαίνεται η κοιλιά ότι είναι έγκυος. Η φωτογραφία ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο μέσα σε δύο ώρες. Είχα το πείσμα να περιμένω. Χάρη στις Kardashians οι διάσημοι που έρχονταν στη Μύκονο και Κυκλάδες δεν έχει ξαναγίνει».

Και αποκάλυψε: «Η Ζίζι Χαντίντ είναι πολύ ευγενική κοπέλα»!

Και πρόσθεσε: «Η Κένταλ Τζένερ δεν θέλει φλας γιατί έχει πρόβλημα με τα μάτια της. Και όντως μία μέρα μετά την έβγαλα χωρίς φλας και μου είπε ότι «το εκτιμάω αυτό που έκανες»»!

Και συνέχισε: «Η Αντζελίνα Τζολί είναι από τις γυναίκες που λες ότι είναι από άλλον πλανήτη.»

Και τόνισε: «Ο Ντι Κάπριο δεν ήθελε να τον ακολουθεί ούτε η σκιά του. Κυκλοφορούσε συνέχεια με τραγιάσκα, μονίμως κάτω το κεφάλι. Έχει έναν στρατό γύρω του.»!

«Τον Ρονάλντο τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση γιατί αφού τον φωτογράφισα του ζήτησα να βγάλουμε μια φωτογραφία μαζί. Το θυμήθηκε και έβγαλα.» αποκάλυψε ο παπαράτσι!

Η Σακίρα είναι από τους πιο απλούς ανθρώπους που έχω δει. Ενώ περίμενα να μου ρίξει πέτρα χαμογελάει με τον Πικέ.» κατέληξε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved