Ελένη Μενεγάκη: Η δίαιτα, οι ατέλειες στο σώμα της και η… ατασθαλία νυχτιάτικα (Video & Photos)
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η δίαιτα, οι ατέλειες στο σώμα της και η… ατασθαλία νυχτιάτικα (Video & Photos)

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τη δίαιτά της λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές της και αποκάλυψε τι θέλει να διορθώσει στο σώμα της, αλλά και την ατασθαλία που έκανε πριν λίγες μέρες.

Η παρουσιάστρια αρχικά ανέφερε: «Αυτή την περίοδο ο καθένας μας θέλει να αισθανθεί λίγο μα λίγο καλύτερα με το μαγιό του, γι’ αυτό είναι αυτή η εποχή…. Δεν θεωρώ ότι είναι η εποχή που λέει ο άλλος «θέλω να χάσω είκοσι κιλά…», άλλα πράγμα κοιτά ο καθένας μας, κοιτά τις λεπτομέρειες στο σώμα του πριν βάλει το μαγιό του»!

Και η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι πριν καμία εβδομάδα, ενώ κοιμήθηκε νηστικιά, κατά τη μία τη νύχτα ξύπνησε και έφαγε τα λαχταριστά γεμιστά της μαμάς της, της κυρίας Ζέτας Μισόκαλου!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια τόνισε: «Είχα πέσει ξερή νωρίς μου έτυχε πριν καμία εβδομάδα ξύπνησα και είπα «Θεέ μου να είχα μία γεμιστή ντομάτα» και έφαγα γεμιστά και δεν με ένοιαζε πήγα και τα έφαγα τα γεμιστά, τα λαχταρούσα…»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ίδια η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφερθεί στις ατέλειες που έχει στο σώμα της! Όπως όλες οι γυναίκες έχει κυτταρίτιδα και το είχε πει και μέσα από την εκπομπή της με έναν υπέροχο τρόπο: «Τα μπουτάκια μου είναι μικρά, αλλά έχουν τα θέματά τους»!

Και μπορεί να έχει τις μικρές ατέλειές της όμως δεν κάνει ρετούς σε καμία από τις φωτογραφίες που έχει ποστάρει με μαγιό στο instagram της και για του λόγου το αληθές δες κάποιες από τις φωτογραφίες της με μαγιό παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved