Κατσαούνης: Από την υποδοχή ήρωα στα Φάρσαλα, τώρα στο... Μοναστηράκι για καφέ (video)
Media

Κατσαούνης: Από την υποδοχή ήρωα στα Φάρσαλα, τώρα στο... Μοναστηράκι για καφέ (video)

Ο Γιώργος Κατσαούνης μετά από σχεδόν πέντε μήνες στο Survivor προσπαθεί να περάσει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα. Ο ίδιος επέλεξε την Αθήνα για να περάσει μερικές μέρες χαλάρωσης.

Ο Γιώργος Κατσαούνης εδώ και κάποιες μέρες έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Φάρσαλα και πλήθος κόσμου τον υποδέχτηκε σαν… ήρωα στην πλατεία.

Το πλήθος φώναζε ρυθμικά «Τσάκα-Τσούκας» και χειροκρότησε τον Φαρσαλινό Μαχητή του ριάλιτι που κέρδισε τις εντυπώσεις. Μάλιστα ο ίδιος έδειξε να το απολαμβάνει και με το παραπάνω.

Ωστόσο αυτές τις μέρες ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται στην Αθήνα για δουλειές και σύμφωνα με την εκπομπή, Super Κατερίνα απόλαυσε τον καφέ με φίλους του στο Μοναστηράκι.

Να σας θυμίσουμε ότι στις πρώτες δηλώσεις του στην εκπομπή love it, είπε για τον Τάκη Καραγκούνη:«Η σχέση μου με τον Τάκη ξεκίνησε όμορφα, αλλά στη συνέχεια προέκυψε ανταγωνισμός στους στίβους μάχης. Η Ναυσικά άφησε τα παπούτσια της στην παραλία, πήγα να τα πάρω, μπερδεύτηκα και πήρα του Τάκη. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Ο Τάκης νευρίασε και είπε μια κουβέντα «όποιος πήρε τα παπούτσια του γ@@@@@ το σπίτι». Είναι κάποιες κουβέντες που δεν λέγονται.»!

Και συνέχισε λέγοντας ο Τσάκα Τσούκας:«Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά η κουβέντα ήταν βαριά. Δεν θα πείραζα ποτέ τον Τάκη στην έξω ζωή, αλλά δεν θα ήθελα κιόλας να έχω σχέση με ένα άτομο που μου πρόσβαλε το σπίτι, την τιμή και την οικογένεια».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved