Media

Αρναούτογλου: Έστειλε τα φιλιά του σε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο μέσα από τον Εκατομμυριούχο!

Gossip-tv Team

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Μία ερώτηση στην παίκτρια που σήμερα διεκδικούσε τα 100.000 ευρώ που δίνει το παιχνίδι, έκανε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να στείλει τα φιλιά του σε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο. 

Η ερώτηση προς την παίκτρια που έπρεπε να απαντήσει για να φτάσει στο πρώτο "μαξιλαράκι" του παιχνιδιού, τα 500 ευρώ δηλαδή, ήταν: Στα πόσα μποφόρ ο άνεμος θεωρείται ισχυρός και η θάλασσα κυματώδης;

Η παίκτρια έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε τέσσερις πιθανές απαντήσεις. Στα 3 μποφόρ; Στα 6 μποφόρ; Στα 8 ή στα 9 μποφόρ;

Η Αναστασία λοιπόν, η οποία είχε εκφράσει την επιθυμία της από την αρχή να κερδίσει χρήματα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της ανιψιάς της για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, δεν ήξερε τι να απαντήσει και έτσι πήρε τη βοήθεια 50-50.

Έμειναν λοιπόν ως πιθανές σωστές απαντήσεις τα 3 ή τα 6 μποφόρ και τελικά η Αναστασία επέλεξε τα 6 μποφόρ που τελικά τη βοήθησαν να περάσει με επιτυχία το συγκεκριμένο στάδιο του παιχνιδιού.

Και τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, κοιτώντας την κάμερα είπε: "Αν ήταν ο αδελφός μου εδώ, ο Σάκης, θα μας είχε βοηθήσει. Τα φιλιά μου Σάκη σου στέλνω". Φυσικά αναφερόταν στον αδελφό του, τον γνωστό μετεωρολόγο της κρατικής τηλεόρασης Σάκη Αρναούτογλου που αλίμονο αν δεν ήξερε να απαντήσει στη συγκεκριμένη ερώτηση.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με το στιγμιότυπο από το αποψινό παιχνίδι (18/5):

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved