Σασμός: Η μεγάλη αλλαγή για τον Αντώνη επιτέλους συνέβη και την αποκάλυψαν οι χρήστες του Twitter!
Media

Σασμός: Η μεγάλη αλλαγή για τον Αντώνη επιτέλους συνέβη και την αποκάλυψαν οι χρήστες του Twitter!

Σασμός: Μπορεί οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες για τη ζωή των ηρώων της σειράς, όμως υπάρχουν και άλλα πράγματα που αφορούν τους λάτρεις της συγκεκριμένης τηλεοπτικής δουλειάς! 

Όπως ας πούμε αλλαγές που διαπιστώνουν όσοι κοιτούν τα πάντα με λεπτομέρεια. Γιατί περί... λεπτομέρειας πρόκειται όταν μιλάμε για τη θήκη κινητού του διοικητή της Αστυνομίας Ρεθύμνου Αντώνη Φραγκιαδάκη που κάναμε... αμάν και πώς να δούμε να αντικαθίσταται από μία πιο καινούργια μιας και είχε φθαρεί.

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού έκανε φιλότιμες προσπάθειες για να βοηθήσει προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση όμως δεν τα κατάφερε, παρ' όλο που όταν είχε καλεσμένο πριν από μερικούς μήνες τον Δημήτρη Ήμελλο στην εκπομπή της "Καλύτερα δε γίνεται" του έκανε δώρο μία νέα θήκη για το κινητό.

Μόνο που όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο αγαπημένος ηθοποιός, δεν του είχε πάρει τη σωστή θήκη. Του είχε πάρει θήκη για το κανονικό του κινητό και όχι για αυτό που δήθεν χρησιμοποιεί στη σειρά.

Παρ' όλα αυτά, ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, στο αποψινό επεισόδιο εμφανίστηκε για πρώτη φορά με νέα θήκη κινητού ή τέλος πάντων με ένα ολοκαίνουργιο και περιποιημένο κινητό και όχι με αυτό που χρησιμοποιούσε μέχρι πρότινος.

Μιλώντας με συνεργάτη του στο τηλέφωνο έγινε η... αποκάλυψη για την αλλαγή κινητού ή θήκης κινητού και το Twitter... ξεσάλωσε!

Εκεί άλλωστε, οι πιο παρατηρητικοί "επικοινώνησαν" τη συγκεκριμένη αλλαγή που τόσο περίμεναν πολλοί και δεν συνέβαινε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved