Media

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης είναι φαβορί για να αποχωρήσει απόψε!

Survivor spoiler: Τρεις παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ένας όμως θα φύγει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο!

Να σας θυμίσουμε ότι πρώτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ ακόμα δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση επιλέχθηκαν από την Κόκκινη ομάδα που για ακόμα μία φορά έχασε την ασυλία.

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος και περίμενε ότι θα ερχόταν σε αυτή τη θέση καθώς όπως είπε, ήξερε ότι οι συμπαίκτες του θα επιχειρήσουν να τον βγάλουν εκτός παιχνιδιού.

Ο Καραγκούνιας για ακόμα μία φορά φυσικά στο Συμβούλιο δεν παρέλειψε να πει τα παράπονα που έχει από τους συμπαίκτες του κάνοντας λόγο για bullying από τους ανθρώπους με τους οποίους βρίσκεται στην ίδια ομάδα.

Όταν ήρθε η ώρα η Στέλλα που κέρδισε την ατομική ασυλία χθες να βγάλει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ανακοίνωσε ότι βγάζει έξω τον Στάθη τονίζοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του και πως ο μοναδικός λόγος που το κάνει είναι επειδή δεν ήξερε τι άλλο να κάνει και ποιον άλλον παίκτη να βγάλει.

Άρα οι τρεις υποψήφιοι είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Στάθης Σχίζας!

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, φεύγει από το survivor ο... Τάκης Καραγκούνιας... μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι διαρροές για το ριάλιτι!

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του νέου επεισοδίου!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved