Media

Βαλάντης: Θα καταθέσει αγωγή στον Γιώργο Λάγιο για όσα είπε όσο ήταν στο ριάλιτι - Τι ζητά;

Gossip-tv Team

Ο δικηγόρος του Βαλάντη, Γαβριήλ Κερμανίδης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα», καθώς ο τραγουδιστής πρόκειται να καταθέσει αγωγή σε βάρος του ψυχοθεραπευτή, Γιώργου Λάγιου, για αναρτήσεις με προσβλητικό περιεχόμενο.

Ο κ. Κερμανίδης τοποθετήθηκε σχετικά με την αγωγή κατά του Γιώργου Λάγιου, για παλαιότερες αναρτήσεις του ψυχοθεραπευτή που κατονομάζουν τον Βαλάντη.

«Δεν έχει γίνει η κατάθεση της αγωγής, είναι σχεδόν έτοιμο το κείμενο, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες. Η αγωγή θα γίνει με αφορμή αναρτήσεις του κ. Λάγιου και μία τηλεοπτική του συνέντευξη, και για τη θέση που πήρε για τη συμμετοχή του Βάλαντη στο ριάλιτι, θεωρήθηκε από τον ίδιο ότι είναι προσβλητική για την προσωπική και επαγγελματική ζωή του αλλά και την καλλιτεχνική του δραστηριότητα. Έπειτα, απεστάλησαν κάποια εξώδικα με τα οποία ζητούσε πό τον κ. Λάγιο να ανακαλέσει τις δημόσιες δηλώσεις του, εκείνος δεν το έκανε, και έτσι προχωρούμε σε αγωγή», ανέφερε αρχικά.

Με την αγωγή ζητά με μία συγκεκριμένη νομική θεμελίωση, την αποκατάσταση της προσβεβλημένης κατά τον ίδιο προσωπικότητας, καθώς και μία αποζημίωση για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης», πρόσθεσε ο κ. Κερμανίδης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved