Αυτοί είναι οι φιναλίστ του φετινού MasterChef
Media

Αυτοί είναι οι φιναλίστ του φετινού MasterChef

To αγαπημένο μαγειρικό ριάλιτι του Star, MasterChef, βρίσκεται μια ανάσα πριν το τέλος. 

Hδη οι φανατικοί του μαγειρικού διαγωνισμού έχουν αρχίσει να βάζουν τα στοιχήματα τους για τους παίκτες που θα δούμε στον τελικό.

Δείτε παρακάτω ποιοι είναι οι παίκτες της τυχερής πεντάδας…

Γιάννος Σδούγκας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βέλγιο με δύο μεγάλες αγάπες. Τη μαγειρική και τη γυμναστική, κυρίως το cross fit. Τι και αν η προφορά του συχνά προκαλεί γέλιο στους κριτές;

Και οι τρεις έχουν τονίσει πολλάκις πως το μαγειρικό του επίπεδο έχει φτάσει στο μέγιστο επίπεδο και πως σύντομα το κοινό θα απολαμβάνει τις συνταγές του σε κάποιο μαγαζί αφού από τη στιγμή που θα βγει από το παιχνίδι, θα γίνει ανάρπαστος στην αγορά εργασίας.

Δεν πήρε άδικα το silver Award και τις 10.000 ευρώ, ωστόσο ο καλός του χαρακτήρας τον κάνει ακόμα πιο συμπαθή σε κοινό και κριτές. Λέγεται πως μαζί με τον Νικήτα θα «κουταλοχτυπηθούν» στον μεγάλο τελικό. Ναι, καλά διαβάσατε, ακούγεται πως οι δυο τους θα φτάσουν ακόμα πιο ψηλά στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Παναγιώτης Κουμουνδούρος

Ο νέος «Άκης Πετρετζίκης», αφού όντως μοιάζει πολύ στον διάσημο μάγειρα, δίνει μια νέα πνοή στην κουζίνα με τις συνταγές και τις ιδέες του και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως μπορεί να έχει την τύχη του Ακη στον πρώτο μαγειρικό διαγωνισμό, δηλαδή να στεφθεί νικητής.

Ο Μανιάτης μάγειρας έχει στο μυαλό του μόνο τη νίκη και μάλιστα έχει τονίσει πως αν τα καταφέρει και αγγίξει το μεγάλο έπαθλο. θα ανοίξει το δικό του εστιατόριο. Μέχρι τότε μην τον βλέπετε έτσι ήρεμο και ήσυχο, από μέσα του βράζει και ξεδίνει κάνοντας -τι άλλο;- μαγειρική και cross fit.

Νικήτας Μπατσικούρας

Ο Καλαματιανός παίκτης δεν άργησε να δείξει τις ικανότητες του και φυσικά να γίνει ένας από τους καλύτερους μάγειρες του σπιτιού. Μην κοιτάτε που μέχρι πρότινος δηλαδή μέχρι να μπει στο πρότζεκτ, χόρευε και δίδασκε φανατικά λάτιν και τσάτσα στους λάτρεις του χορού...

Από τη στιγμή που βρέθηκε απέναντι από τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο τα ξέχασε όλα και αφιερώθηκε στο μαγειρική τέχνη. Το Green Award που κέρδισε στην πράσινη εβδομάδα αντιγράφοντας το πιάτο του Τάσου Μάντη, ήταν μόνο η αρχή.

Καλλιόπη Μπεζαντέ

Δεν τη λένε άδικα εξολοθρευτή. Η Καλλιόπη από τη Νάξο, που για δεύτερη φορά δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό μαγειρικής (την πρώτη φορά επικράτησε ο Παναγιώτης Τζαμαλής), έχει καταφέρει να διώξει κόσμο και κοσμάκη από τον διαγωνισμό σε διαδικασίες αποχώρησης.

Οπως λένε θα πάει στον μεγάλο τελικό αλλά η τύχη δεν θα είναι με το μέρος της αφού δεν θα καταφέρει να φτάσει στην τελική τριάδα. Και αυτό όχι γιατί δεν είναι καλή μαγείρισσα αλλά γιατί οι άλλοι είναι αρκετά καλύτεροι από εκείνη.

Ομως, καλύτερα να κρατάμε μικρό καλάθι καθώς η Καλλιόπη έχει αποδείξει στον χρόνο ότι είναι σαν τις γάτες. Εφτάψυχη!

Ελπίδα Μορφούλη

Είναι δύσκολο κάποιος που παρακολουθεί φανατικά το πρότζεκτ του STAR να πίστεψε ότι η Ελπίδα δεν θα είναι στον τελικό.

Μπορεί να έφυγε πριν λίγο καιρό από τον διαγωνισμό και μάλιστα με δάκρυα στα μάτια, έπειτα από μια αντιγραφή πιάτου, όμως οι μαγειρικές της γνώσεις κυρίως στα γλυκά απέδειξαν πως έχει λόγο για να επιστρέψει στην κουζίνα και το σπίτι του «ΜasterChef».

Οι συμπαίκτες της συχνά την αμφισβητούν, όμως εκείνη έχει τον τρόπο να δουλεύει σεμνά και ταπεινά, έχοντας πάντα την εύνοια της κριτικής επιτροπής που έχει φάει υπέροχα γλυκά από τα χεράκια της.

Να θυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελπίδα παίρνει μέρος σε διαγωνισμό. Πριν λίγα χρόνια είχε πάρει μέρος στο «Hells Kitchen» και μάλιστα εκεί είχε. γνωρίσει και τον σύζυγο της και νικητή του εν λόγω πρότζεκτ, Ραφαήλ Τσακίρη.

Δείτε τους φιναλίστ στη gallery που ακολουθεί:

Πηγή:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved