Σασμός: Το μωρό της Αργυρώς είναι τελικά... ο Τσάκι! Χαμός στο Twitter με το σκηνοθετικό λάθος!
Media

Σασμός: Το μωρό της Αργυρώς είναι τελικά... ο Τσάκι! Χαμός στο Twitter με το σκηνοθετικό λάθος!

Σασμός: Θυμάστε την κούκλα του θρίλερ, τον Τσάκι; Ε, αυτός είναι τελικά το μωρό της Αργυρώς αν λάβουμε υπόψη το στοπ καρέ από το χθεσινό επεισόδιο, στις σκηνές με την επιστροφή της οικογένειας Βρουλάκη από τα Γιάννενα στην Κρήτη!

Μπορεί ως μωρό της Αργυρώς να έχουμε δει ένα γλυκύτατο αγοράκι που είναι πολύ ήσυχο στα γυρίσματα και δέχεται τις αγκαλιές ξένων εν ώρα δουλειάς, όμως για τις σκηνές της επιστροφής της Αργυρώς, του μικρού, του Σταύρου και της Μαρίνας από τα Γιάννενα στο αεροδρόμιο των Χανίων, μάλλον οι σκηνοθέτες της σειράς δεν ήταν και ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Αντιθέτως, για κακή τους τύχη ήταν αρκετά παρατηρητικοί -όπως πάντα- οι χρήστες του διαδικτύου και συγκεκριμένα του Facebook και του Twitter που εννοείται πως απαθανάτισαν το στιγμιότυπο και το ανέβασαν στα social media τρολάροντας το σκηνοθετικό ατόπημα μιας και φαινόταν καθαρά, σε πρώτο πλάνο, πως στο καροτσάκι που έσερνε η Αργυρώ, ήταν μία κούκλα και όχι βέβαια το παιδάκι που έχουμε δει σε πολλές σκηνές στην αγκαλιά της τηλεοπτικής μαμάς του.

Φυσικά, τα σχόλια πήραν φωτιά με τους περισσότερους χρήστες να επιστρατεύουν το χιούμορ τους για τη συγκεκριμένη σκηνή που ομολογουμένως προκάλεσε έκπληξη καθώς είχαμε δει σε προηγούμενα επεισόδια τον μικρό και χαριτωμένο Πετρή.

Οι περισσότεροι συμφώνησαν πως το μωρό της Αργυρώς μοιάζει με τον... Τσάκι από το θρίλερ που έχει μείνει στις μνήμες όλων μας.

Δείτε παρακάτω χαρακτηριστικά tweets που σχολιάζουν το μωρό της Αργυρώς:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved