Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor!
Media

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor!

Survivor: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι, με την απόφασή της να αφήνει ερωτηματικά στους υπόλοιπους παίκτες. 

Ήταν μια από τις παίκτριες του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, η οποία με την μαχητικότητα και την αγωνιστικότητά της απέδειξε το πόσο καλά μπορεί να τα καταφέρει.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα οικειοθελώς από το Survivor και αυτή της η απόφαση όχι μόνο άφησε διάφορα ερωτηματικά στους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι, αλλά και έφερε και πολλές ανατροπές, μιας και οι ομάδες, για ακόμα μια φορά άλλαξαν, για να μπορέσουν οι δυο ομάδες να έχουν ισάριθμα μέλη, τόσο σε άνδρες, όσο και σε γυναίκες.

Το απόγευμα της Τρίτης 17 Μαΐου η πανέμορφη παίκτρια των Διασήμων επέστρεψε στην Ελλάδα, με την εμφάνισή της στο αεροδρόμιο να είναι αρκετά ανανεωμένη. Η ίδια ήταν πιο μαυρισμένη από ποτέ, το σώμα της απόλυτα καλλίγραμμο, ενώ παράλληλα το χαμόγελο που επιτέλους επέστρεψε στα πάτρια εδάφη ήταν τεράστιο, μιας και πλέον θα μπορούσε και πάλι να αγκαλιάσει τον αγαπημένο της, Κώστα Πηλαδάκη, αλλά και τους οικείους της.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες από το αεροδρόμιο:

Το απόγευμα της Παρασκευής 20 Μαΐου, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά από την επιστροφή της στην Ελλάδα, με την ίδια να ποστάρει ένα φωτογραφικό άλμπουμ με μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές της στιγμές στο Survivor και στιγμές που εκείνη ένιωσε την ένταση να χτυπά "κόκκινο"

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: "Τι να πρωτοπώ δεν ξέρω…… Κ είναι πραγματικά τόσα πολλά…. Απέραντη ευγνωμοσύνη για όλα όσα έζησα… Όλα όσα έμαθα… Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που με στηρίξατε και με κρατήσατε στο @survivorgreece, που αγαπήσατε την Naf, ολους εσας που ακόμη κ σήμερα μου στέλνετε μηνύματα γεμάτα αγάπη κ όμορφα λόγια…

Όταν έβλεπα ευχαριστήριους λόγους μου φαινόταν κλισέ, αλλά τώρα το ζω, κ η αληθεια είναι ότι η στήριξη του κόσμου μπορεί όντως να σου δώσει τόσο κουράγιο κ τόση δύναμη! Εγώ θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να ανταποδώσω… Εγώ από εσάς θέλω να εμπιστευεστε τον εαυτό σας… Τα θέλω σας… Και μην σταματάτε να ονειρεύεστε…Όσο μεγάλα κ αν φαίνονται αυτά τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα… Βήμα βήμα καθε φορά… Λίγο λίγο καθε μέρα… ✨ #faith #survivor2022 #survivorgreece"

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved