Media

Καγιά για GNTM 5: Το τηλεφώνημα με την Ισμήνη- Αποκάλυψε ποιος κριτής θα της λείψει περισσότερο!

Gossip-tv Team

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυηπτική για την επιστροφή της στο GNTM, λέγοντας και ποιος κριτής μάλιστα θα της λείψει περισσότερο. 

To GNTM επιστρέφει, πιο ανανεωμένο από ποτέ, με την επιστροφή της Βίκυς Καγιά να συζητείται όσο ποτέ άλλοτε.

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το Greece's Next Top Model, αλλά και το ποιές αλλαγές θα επιφέρει αυτό στη μόδα. Η ίδια μίλησε και για τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στο παιχνίδι, χωρίς να αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες. Μάλιστα, αναφορά έγινε και στην Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου και τις αιχμές που άφησε για εκείνη σε πρόσφατες δηλώσεις της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και ποιος κριτής θα της λείψει περισσότερο από την κρίτικη επιτροπή.

Η Βίκυ Καγιά είπε χαρακτηριστικά: "Με το Star έχω μια υπέροχη σχέση εδώ και πολλά χρόνια. Όταν κάναμε τα ραντεβού φέτος με το κανάλι και ήθελαν το ενδεχόμενο να επιστρέψει το GNTM 5 και έθεσαν το ενδεχόμενο της επιστροφής μου, άκουσα μια project πολύ φρέσκο και πολύ διαφορετικό. Τώρα θα μου πεις... Αυτό ήθελες για να επιστρέψεις; Επιστρέφω γιατί μου το ζήτησαν και αυτό έγινε με πολύ ωραίο τρόπο. Γιατί το καλό πάντοτε πρέπει να το επιστρέφεις. Με ιντριγκάρει το γεγονός ότι είναι κάτι πολύ διαφορετικό.

Ανοίξαμε την ψαλίδα της ηλικίας γιατί έχει ανοίξει παγκοσμίως. Αν εμείς την κρατάμε κλειστή, είμαστε πίσω επομένως δεν υπάρχει λόγος να γίνει και ολική επαναφορά. Εγώ επιστρέφοντας δεν είπα ότι για να επιστρέψω πρέπει να φύγουν όλοι. Το κανάλι είπε ότι θα αλλάξει όλο. Αν εγώ σαν Βίκυ ζητούσα για να επιστρέψω να αλλάξουν όλα αυτά και για το κανάλι ήταν τόσο σημαντικά, πιστεύεις θα το δεχόντουσαν; Η Ισμήνη δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό, γιατί έχω μια εξαιρετική σχέση μαζί της και μάλιστα μιλήσαμε και πριν λίγο καιρό στο τηλέφωνο. Εγώ δεν ξέρω ποιοι θα είναι μαζί με εμένα και δεν μου έχει γίνει καμία ανακοίνωση από το κανάλι ακόμα.

Από τους κριτές θα μου λείψει περισσότερο ο Άγγελος Μπράτης. Στην αρχή μου ήταν δύσκολο να διαχειριστώ ότι θα αλλάξει εντελώς όλο αυτό, αλλά στη συνέχεια είπα εντάξει".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved