Media

Ναταλία Γερμανού: Τα συγκινητικά λόγια για την επέτειο θανάτου του πατέρα της!

Gossip-tv Team

Η 21η Μαΐου είναι μια μέρα ιδιαίτερη για την Ναταλία Γερμανού, με ανάμεικτα συναισθήματα χαράς και λύπης, με την ίδια στην έναρξη της εκποπής της να το τονίζει αυτό. 

Λίγο διαφορετική ήταν η σημερινή έναρξη του "Καλύτερα Δε Γίνεται".

Στην αρχή της εκπομπής αναφέρθηκε η νίκη της Ελλάδας στη Eurovision του 2005 με την Έλενα Παπαρίζουν και το My number one, το τραγούδι που είχε γράψει η Ναταλία Γερμανού και ο Χρήστος Δάντης. Παράλληλα η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε και στην επέτειο του θανάτου του πατέρα της. Για αυτό και η σημερινή μέρα ήταν αρκετά φορτισμένη για εκείνη.

Σε φωτογραφίες που προβλήθηκαν στην εκπομπή από το βράδυ της νίκης της Ελλάδας στον διαγωνισμό τραγουδιού, ένας συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού παρατήρησε ότι σε ένα στιγμιότυπο, η παρουσιάστρια κοιτά χαρακτηριστικά πάνω, με την ίδια να απαντά:

«Λες να λέω κάπου ευχαριστώ επειδή κοιτάω προς τα πάνω; Δεν είναι μυστικό, σήμερα είναι και η επέτειος του θανάτου του Φρέντυ Γερμανού, του πατέρα μου. Καταλαβαίνετε επομένως ότι κάθε τέτοιο μέρα, κάθε 21η Μαϊου μέσα μου υπάρχει μια σύγκρουση. Λέω να μη ξεχάσω να πω χρόνια πολλά στους φίλους μου, έχασα τον μπαμπά μου, κερδίσαμε τη Eurovision… Έρχονται όλα τα συναισθήματα αλλά έτσι είναι η ζωή»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved