Σασμός spoiler: Η  Αργυρώ κινδυνεύει και ο Αστέρης σε μια αναπάντεχη κίνηση προκαλεί οργή
Media

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ κινδυνεύει και ο Αστέρης σε μια αναπάντεχη κίνηση προκαλεί οργή

Σασμός spoiler: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια με την Αργυρώ να κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της.

Τι θα κάνει ο Αστέρης στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης και πώς θα αντιδράσει ο περίγυρος μετά από όλα όσα έχουν συμβεί ανάμεσά τους;

Η Αργυρώ θα αρρωστήσει βαριά και όλοι προσπαθούν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να τη σώσουν, όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου αισιόδοξα. Όσο οι μέρες περνούν, όμως, τόσο περισσότερο απομακρύνεται η Αργυρώ από τον Σταύρο και η σχέση τους περνάει κρίση καθώς ο Σταύρος δεν γνωρίζει ποια είναι η αιτία που η γυναίκα του έχει απομακρυνθεί.

Η ίδια δεν θέλει να πει τίποτα σε κανέναν για να μην τους ανησυχήσει, αλλά, όπως θα δούμε, φτάνει σε ένα σημείο να μην μπορεί πια να κρύψει την αδυναμία της και ο περίγυρος της είναι ιδιαίτερα ανήσυχος.

Η ζωή της Αργυρώς θα κινδυνεύσει πολύ και όλοι προσπαθούν να κάνουν οτιδήποτε για εκείνη. Τα πράγματα, όμως, είναι σοβαρά και η Αργυρώ θα χρειαστεί να κάνει μεταμόσχευση.

Είναι, όμως, ιδιαίτερα δύσκολο να βρεθεί συμβατός δότης και όλοι δίνουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να καταφέρουν να τη βοηθήσουν. Ο Αστέρης μαθαίνει όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της αγαπημένης του και φυσικά τρέχει δίπλα της προκειμένου να της σταθεί και να τη δει και πάλι καλά.

Αυτή η κίνησή του όμως θα προκαλέσει την οργή κυρίως της Καλλιόπης, η οποία βλέπει την ιστορία να επαναλαμβάνεται!

Θυμήσου κι εσύ πώς ήταν η ζωή τους πριν το χωρισμό στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved