Media

Λευτέρης Πανταζής: Αποκάλυψε πως «γεννήθηκε» το ψευδώνυμο «ΛΕΠΑ»!

Gossip-tv Team

Ο Λευτέρης Πανταζής παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, μιας και θέλησε να μοιραστεί την ιστορία πίσω από το ψευδώνυμο "ΛΕΠΑ", το οποίο και έχει στιγματίσει την καριέρα του!

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους έλληνες τραγουδιστές, ο οποίος και έχει συμπληρώσει πολλές δεκατίες στον χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, με φανατικό κοινό, που τον ακολουθεί πάντοτε.

Ο Λευτέρης Πανταζής παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή OPEN Weekend και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε το πως γεννήθηκε το ψευδώνυμο "ΛΕΠΑ" που στιγμάτισε την καριέρα του και πλέον ο περισσότερος κόσμος και οι fans τους τον φωνάζουν έτσι.

Ο Λευτέρης Πανταζής ανέφερε χαρακτηριστικά: "Ήμουν στην Ιταλία και είχα πάει για μια συναυλία. Μόλις έφτασα στο αεροδρόμιο, βλέπω κάποια στιγμή μια διαφήμιση για κολώνια, η οποία λεγόταν Αλέν Ντελόν. Τρελάθηκα. Λέω αυτός είναι καλύτερος από εμένα; Και είπα θα βγάλω και εγώ κολώνια. Έτσι βγάλαμε μια κολώνια για γυναίκες. Όμως λεγόταν "Λευτέρης Πανταζής". Ένας φίλος μου διαφημιστής μου είπε ότι δεν γίνεται να μείνει έτσι αυτό. Τον άφησα να το σκεφτεί και μου λέει σκέφτηκα κάτι γαλλικό, το "ΛΕΠΑ". Το "ΛΕ" από το Λευτέρης και το "ΠΑ" από το Πανταζής. Έτσι "γεννήθηκε" το "ΛΕΠΑ" και έτσι έμεινε και στη συνέχεια"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved