Media

Συγκινεί ο Κώστας Χαρδαβέλλας: «Δεν την είπα ποτέ, δεν την χρησιμοποίησα ποτέ τη λέξη μητέρα»

Gossip-tv Team

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, μιλώντας για όλους και για όλα, περιγράφοντας μάλιστα και μια απώλεια που τον συγκλόνισε. 

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους και μάλιστα ιδιαίτερα αγαπητός από το κοινό.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή OPEN Weekend και μίλησε για όλους και για όλα. Ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για το πως είναι η τηλεόραση σήμερα, αλλά και τι θα μπορούσε να λείπει από την ειδησεογραφία, κατά την άποψή του. Τέλος, αναφέρθηκε και στην έννοια της μητέρας, μια λέξη που ο ίδιος δεν έχει ποτέ, μιας και εχασε την μητέρα του σε ηλικία 5 ετών.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουν μπερδευτεί λίγο τα πράγματα στην τηλεόραση. Βλέπω ηθοποιούς και τραγουδιστές να κάνουν τους δημοσιογράφους, μπορεί νας δεις κάποιο παίκτη από το Survivor και μια που δεν ξέρει να μιλάει ελληνικά μέχρι ένα ποιοτικό ενημερωτικό πρόγραμμα. Αυτό που συμβαίνει συχνά είναι υπερβολή και πέρα από το όριο που πρέπει να υπάρχει.

Όταν σου δείχνει ο άλλος πως σκοτώνει τη γυναίκα του για να μην τον πιάσουν ή η άλλη πως έδινε την κεταμίνη στο παιδί της, αυτά είναι μηνύματα και μαθήματα σε νέα παιδιά που δεν ξέρεις πως μπορεί κάποια στιγμή να τα χρησιμοποιήσουν. Πιστεύω ότι είναι μια υπερβολή, δεν χρειάζονται αυτές οι λεπτομέρειες και δεν προσθέτουν τίποτα».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved