Love Island: Είναι αυτό το σπίτι που θα φιλοξενήσει το νέο reality του ΣΚΑΙ;
Holiday Homes Gran Canaria
Media

Love Island: Είναι αυτό το σπίτι που θα φιλοξενήσει το νέο reality του ΣΚΑΙ;

Η αντίστροφη μέτρηση για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του νέου reality του ΣΚΑΙ, Love Island έχει αρχίσει. 

Και αυτό είναι απολύτως λογικό αν σκεφτεί κανείς πως, απ' ότι έχει γνωστό μέχρι στιγμής, το κανάλι του Φαλήρου θέλει να εντάξει το νέο αυτό πρόγραμμα στο ρόστερ του από τα τέλη Αυγούστου.

Όπως ακριβώς έκανε τα τελευταία δύο χρόνια με το Big Brother δηλαδή. Ένα νέο reality show που θα ξεκινήσει νωρίς για να τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου και να "χτίσει" κοινό, πριν την έναρξη όλων των τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Αν και δεν το θυμούνται πολλοί, την παλιότερη Βρετανική version του reality, που έσπασε ταμεία τηλεθέασης από την πρώτη κιόλας σεζόν μετάδοσής της, την πρόβαλλε μόλις πέρυσι καθημερινά το Μακεδονία TV. Εκείνη η εκδοχή είχε γυριστεί στα Φίτζι, η Ισπανική γυρίστηκε στα Κανάρια Νησιά.

Εκεί που όπως ξέρουμε ως τώρα θα γυριστεί και η ελληνική εκδοχή του παιχνιδιού του έρωτα. Παρουσιάστρια, όπως όλα δείχνουν θα είναι τελικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το casting "τρέχει" ήδη με το trailler για τις δηλώσεις συμμετοχής να παίζει συνεχόμενα στον ΣΚΑΙ.

Και το σπίτι υπάρχει κιόλας διαθέσιμο και φτιαγμένο. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή βίλλα στην πλαγιά ενός βουνού που προσφέρει τέλεια θέα αλλά και την απαραίτητη απομόνωση για να μην έρχονται σε επαφή οι παίκτες με κανέναν εκτός της παραγωγής.

Love Island: Θα είναι αυτό το σπίτι των παικτών;
Στην εντυπωσιακή βίλλα υπήρξαν παρεμβάσεις για τις ανάγκες της Ισπανικής παραγωγήςCanarias7.es/JUAN CARLOS ALONSO

Σύμφωνα με το concept, οι παίκτες μένουν σε κοιτώνες - όπως όλα τα reality- και υπάρχει μια μεγάλη σουίτα ειδικά για ένα ζευγάρι τη φορά, σαν έπαθλο.

Η εντυπωσιακή βίλλα διατείθεται προς ενοικίαση και για διακοπές και προσφέρει ουκ ολίγες ανέσεις για όποιον αντέχει το πορτοφόλι του να πληρώσει.

Δεν ξέρουμε αν σίγουρα επιλέχθηκε και από την ελληνική παραγωγή για να φιλοξενήσει και το δικό μας Love Island, αλλά σίγουρα θα τους έλυνε τα χέρια σε πολλά, αφού κάποια πράγματα έχουν ήδη δουλευτεί στον εν λόγω χώρο από την Ισπανική παραγωγή. Και έτσι μπορούν με μικρές δικές τους παρεμβάσεις να το κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακό και σε χρόνο dt.

Άλλο πράγμα να φτιάχνεις κάτι εξ' αρχής και άλλο να το τροποποιείς. Πάρτε μια πρώτη γεύση από την εντυπωσιακή βίλλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved