Τάκης Καραγκούνιας: Η πρώτη ανάρτηση με την κόρη του, Ραφαηλία, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα!
Media

Τάκης Καραγκούνιας: Η πρώτη ανάρτηση με την κόρη του, Ραφαηλία, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα!

Survivor: Ο Τάκης Καραγκούνιας επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής 22 Μαΐου στην Ελλάδα, με τους φίλους και τους συγγενείς του να τον περιμένουν πως και πως. 

Ήταν ένας από τους παίκτες, που είχε δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στο ριάλιτι επιβίωσης, μιας και ο χαρακτήρας του ήταν άκρως εκρηκτικός και πάντα έλεγε την γνώμη μου, χωρίς να "μασάει τα λόγια του".

Ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο αφού, ύστερα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, δεν κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι. Στις πρώτες του δηλώσεις, όσο και στην πρώτη ανάρτησή του υπήρξε "χείμαρρος" απέναντι σε πολλούς από τους παίκτες του Survivor, ενώ παράλληλα το μόνο που είχε πει, πριν καν αποχωρήσει από το παιχνίδι, ήταν ότι λαχταράει να πάρει μια μεγάλη και σφιχτή αγκαλιά την κορούλα του, την Ραφαηλία, η οποία αποτέλεσε και το έναυσμα για εκείνον στο να συμμετάσχει στο ριάλιτι.

Την Δευτέρα 23 Μαΐου, ο Τάκης Καραγκούνιας φαίνεται ότι αυτό που ονειρεύοταν τους τελευταίους μήνες συνέβη τελικά, μιας και πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την μικρή Ραφαηλία, στην οποία και ο ίδιος έγραφε χαρακτηριστικά: "Είσαι η ζωή μου όλη, τα πάντα!!"

Η κόρη του, περήφανη για όλη αυτήν την πορεία του πατέρα της, του έφτιαξε μια μεγάλη ζωγραφιά, εμπνευσμένη από τον Άγιο Δομίνικο, με την ίδια να γράφει: «Σε αγαπώ πάρα πολύ μπαμπάκα μου. Είσαι ο survivor της καρδιάς μου»

Δείτε στην παρακάτω την φωτογραφία που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved