Media

Σοφία Μουτίδου: Αποκάλυψε ότι αλλάζει καριέρα- Θα γίνει σύμβουλος ψυχικής υγείας!

Gossip-tv Team

Η Σοφία Μουτίδου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, τα οποία δεν έχουν να κάνουν με την υποκριτική. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό αγαπά ιδιαίτερα, μέσα από τους ρόλους που η ίδια έχει ενσαρκώσει στο παρελθόν.

Η Σοφία Μουτίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι", με την ίδια να κάνει μια άκρως εντυπωσιακή είσοδο στο πλατό, ξεσηκώνοντας τους πάντες για χορό. Η ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια, ασχολείται με το stand up comedy, ενώ η Σοφία Μουτίδου κάνει και πολλά βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, τα οποία και πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Πολλοί είναι εκείνοι που την παρακολουθούν διαρκώς και πολλές από τις ατάκες της έχουν γίνει κατά καιρούς viral. Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά ότι έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό μαθήματα ψυχοθεραπείας, με σκοπό να γίνει σύμβουλος ψυχικής υγείας, μιας και είναι κάτι που πάντοτε της άρεσε!

Η Σοφία Μουτίδου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καθόλου σεξουαλιζέ δεν νιώθω, εδώ με φτιάξανε γιατί ήρθα σαν τη πλύστρα... «Μου έγιναν τρεις προτάσεις για παρουσίαση και ένα guest ρόλο σε σήριαλ αλλά δεν ήταν κάτι που μου άρεσε»

Δείτε το σχετικό βίντεο από την συνέντευξή της παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved