Survivor: Η πικρία του Τάλα και η αποχώρησή του από το Συμβούλιο, τα πυρά προς Άρη και η ψηφοφορία
Media

Survivor: Η πικρία του Τάλα και η αποχώρησή του από το Συμβούλιο, τα πυρά προς Άρη και η ψηφοφορία

Survivor: Δύσκολα τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο καθώς εκτός από το γεγονός ότι οι Κόκκινοι έχουν άλλη μία νέα απώλεια, τον Τάλα. 

Παρ' όλο που επέστρεψαν η Μαίη και ο Σχίζας στην καλύβα, ο Τάλα φαίνεται πως έχει κολλήσει το βακτήριο που τους ταλαιπωρούσε και ζήτησε να αποχωρήσει από το Συμβούλιο.

Η Στέλλα λοιπόν ανέλαβε να πάρει τη θέση του Τάλα απέναντι στον Άρη μετά την παρεξήγηση που υπήρξε ανάμεσά τους μιλώντας για λυκοφιλίες. Δείτε τι είπε η Στέλλα στο παρακάτω βίντεο:

Όταν ο Τάλα επέστρεψε θέλησε να ηρεμήσει τα πνεύματα λέγοντας πως εκείνη τη στιγμή που τσακώθηκαν, είχε θυμώσει και πως έβαλε κάποιες παραπάνω σάλτσες από ό,τι θα έπρεπε.

"Δεν το περίμενα να το πει ο αδελφός μου μέσα στο παιχνίδι αυτό το πράγμα" είπε ο Τάλα για τον Άρη, δείχνοντας στενοχωρημένος με τη συμπεριφορά του φίλου του απέναντί του.

Και ήρθε η στιγμή ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ να μπει στο επίκεντρο, με τους συμπαίκτες του να τον κατηγορούν για αρνητισμό. Δείτε τι συνέβη στο συμβούλιο με κεντρικό πρόσωπο τον Εμμανουήλ:

Κάποια στιγμή ήρθε η ώρα να ψηφίσουν οι Μπλε. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα μετά τον Σπύρο Μαρτίκα που ψηφίστηκε χθες, ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Δείτε παρακάτω:

Τον λόγο πήρε ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος είπε για ακόμα μία φορά πως ο πιο σημαντικός λόγος για εκείνον ώστε να συνεχίσει στο παιχνίδι, έχει να κάνει με τη Βρισηίδα.

Φυσικά τον λόγο πήρε και η Βρισηίδα η οποία ζήτησε από το κοινό που τη στηρίζει, να στηρίξει αυτή τη φορά τον Σπύρο Μαρτίκα καθώς δεν θέλει να χάσει τον άνθρωπό της. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved