Survivor: Με γεμάτες τσέπες αποχώρησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Μάθε πόσα πήρε!
Media

Survivor: Με γεμάτες τσέπες αποχώρησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Μάθε πόσα πήρε!

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε από το survivor για λόγους υγείας, αλλά έφυγε από το ριάλιτι με γεμάτες τσέπες!

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού ότι αποχωρεί η Ναυσικά από το ριάλιτι και οι παίκτες έμειναν άφωνοι: «Βρισκόμαστε εδώ για να σας αναφέρω εξελίξεις που αφορούν και τις δύο ομάδες. Το Survivor είναι ένα σκληρό παιχνίδι που στην αρχή έχει ενθουσιασμό αλλά στην πορεία και δυσκολίες. Είχαμε μια εξέλιξη για την οποία θα ήθελα να σας ενημερώσω. Όπως γνωρίζετε, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν συμμετείχε τις τελευταίες ημέρες στα αγωνίσματα λόγω ενός προβλήματος υγείας, το οποίο έχει οξυνθεί κι αντιμετωπίζει. Αυτές οι δυσκολίες δεν την αφήνουν να συνεχίσει στο Survivor. Η Ναυσικά έχει αποχωρήσει πλέον από το παιχνίδι και την κόκκινη ομάδα»!

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε από το ριάλιτι παίρνοντας 2.500 ευρώ την εβδομάδα, οπότε, μετά από 20 εβδομάδες, πήρε 50.000 ευρώ!

Μάλιστα, να αναφέρουμε ότι στις πρώτες δηλώσεις της, «έδωσε στεγνά» την Βρισηίδα Ανδριώτου: : «Σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει καλή, ενώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα. Λέει συνεχώς ότι είναι η καλύτερη. Μέσα σε μία νύχτα η Βρισηίδα αποφάσισε να γίνει φίλη της Μυριέλλας και όχι μόνο να γίνει φίλη, αλλά να κράξει και εμένα σε εκείνη, λέγοντας πως εγώ στήνω τα πράγματα, ότι είμαι τρελή. Κατάφερε τον σκοπό της και η Μυριέλλα επειδή είναι αθώα πείστηκε εν τέλει με ψηφίσανε και ευτυχώς μετά από λίγο το κατάλαβε και μου ζήτησε συγνώμη».

Και υπογράμμισε: «Η Βρισηίδα από το πρώτο βράδυ που χωριστήκαμε ανά δυάδες και μείναμε στο ξενοδοχείο, χωρίς να με γνωρίζει πήγε να με κατηγορήσει στη Μυριέλλα που ήταν φίλη μου. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και της το είπα ενώ εκείνη προσπαθούσε να μου ωραιοποιήσει αυτά που είπε στη Μυριέλλα. Κάθεται και λέει για την προσωπική μου ζωή, με κακοχαρακτηρίσει χωρίς να με ξέρει;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved