Media

Νατάσα Μποφίλιου: Η άρνησή της να αναφέρει το όνομα του Αλέξη Κούγια

Gossip-tv Team

Στη συνάντηση του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών βρέθηκε και η Νατάσα Μποφίλιου χθες και έκανε δηλώσεις στις κάμερες.

Τα όσα είπε προβλήθηκαν σήμερα στο Happy Day.
Μεταξύ άλλων, η Νατάσσα Μποφίλιου ρωτήθηκε και για την κόντρα Αλέξη Κούγια και Φοίβου Δεληβοριά με αφορμή την αναφορά του πρώτου στη δίκη Λιγνάδη.
«Ως Πρόεδρος του Σωματείου, πώς σχολιάζετε το θέμα με τον Αλέξη Κούγια και τον Φοίβο Δεληβοριά, όσον αφορά τις δηλώσεις για τον Μάνο Χατζηδάκη;» ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου.

«Εγώ από αυτήν την πρόταση άκουσα μόνο Φοίβος Δεληβοριάς και Μάνος Χατζηδάκις. Να είστε καλά», αρκέστηκε να πει η Νατάσα Μποφίλιου με χαμόγελο. Με αυτόν τον τρόπο αρνήθηκε να σχολιάσει το οτιδήποτε για τον γνωστό ποινικολόγο.
Να θυμίσουμε πως το Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων Τραγουδιστών είναι η νέα τους φωνή, αυτή που εκπροσωπεί δυναμικά το σύνολο του ελληνικού τραγουδιού. Στους κόλπους του συναντήθηκαν ιστορικά ονόματα με νέους καλλιτέχνες απ΄όλες τις σκηνές για να κάνουν πράξη την ενότητα, να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και να εκσυγχρονίσουν το θεσμικό τοποίο.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved