Media

Ελένη Φιλίνη: «Είναι τεράστια ευθύνη να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο. Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου»

Gossip-tv Team

Η Ελένη Φιλίνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» αναπολώντας στιγμές από την έως τώρα επαγγελματική της πορεία.

Μας μιλά για τη σειρά «Ορκιστείτε παρακαλώ» που άφησε εποχή και αποκαλύπτει πως έχουν κάνει πρόταση στην ΕΡΤ για ένα ριμέικ, ωστόσο δεν έχουν λάβει ακόμη απάντηση.

Θυμάται την εποχή που είχε συμμετάσχει σε ένα επεισόδιο της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» και δηλώνει πως έχει παιχτεί το εν λόγω επεισόδιο περισσότερο απ’ όλα, ενώ ο Χάρης Ρώμας της είπε πως έκανε τα μεγαλύτερα νούμερα.

«Λόγω του ρόλου μου, στη σειρά “Για μια θέση στον ήλιο” ο κόσμος ρώταγε να μάθει αν όντως ήμουν τόσο κακιά. Αυτό ήταν επιτυχία» αναφέρει.

Κατόπιν, μιλά για την έλλειψη του πατέρα της, που την επηρρέασε και στις σχέσεις της.

«Μόνο μικρότερος άντρας θα μπορούσε να σταθεί δίπλα μου για να μπορεί να αντέξει την ενέργειά μου» λέει χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός αναφέρεται και στη σχέση της με τον χρόνο, που όπως όλα δείχνουν έχει συμφιλιωθεί μαζί του.

Αποκαλύπτει παράλληλα, ένα περιστατικό που βίωσε στα 17 της, όταν δούλευε ως μοντέλο.

«Βγαίνω απ’ το δοκιμαστήριο και βλέπω μπροστά μου ολόγυμνο το αφεντικό μου. Τον απείλησα ότι θα του φέρω ένα μπουκάλι στο κεφάλι» αναφέρει.

Σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού, δηλώνει πως πρόκειται για μια τεράστια ευθύνη και δεν το έχει μετανιώσει που δεν έγινε μητέρα.

«Ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδάκι αλλά δε με αφήσανε επειδή δεν ήμουν παντρεμένη. Είδα πόσο ψεύτικα ήταν τα πράματα κάθε εμπόδιο για καλό όμως» συμπληρώνει.

Η ηθοποιός θυμάται πως ο σκηνοθέτης Κώστας Καραγιάννης της είχε πει να αλλάξει τη μύτη της, ωστόσο εκείνη δεν ήθελε γιατί πρότυπό της ήταν η Μπάρμπαρα Στρέιζεν.

Η Ελένη Φιλίνη εμφανίζεται αυτήν την περίοδο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο σε μια μουσικοχορευτική παράσταση, αφιέρωμα στη δεκαετία του ’50.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Πάμε Δανάη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved