Media

Σασμός: Αυτός είναι ο λόγος που η Καλλιοπή φορά συνέχεια το ίδιο μαύρο παλτό και θα σε εκπλήξει

Σασμός: Κι αν κι εσύ έχεις αναρωτηθεί γιατί η Καλλιόπη φοράει συνέχεια το ίδιο μαύρο παλτό στη σειρά, τότε η απάντηση σίγουρα θα σε εκπλήξει!

Η Μαρία Τζομπανάκη, καλεσμένη πρόσφατα στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, αναφέρθηκε στις ενδυματολογικές επιλογές της ηρωίδας της λέγοντας χαρακτηριστικά πως:

«Οι γυναίκες, όταν έχαναν τον άντρα τους, δε φορούσαν ρούχα που διέγραφαν το σώμα τους. Επέλεγαν λίγο μεγαλύτερα από το σώμα τους», είπε επισημαίνοντας πως αυτό είναι μια από της παραδόσεις της Κρήτης.

Η ηθοποιός μελέτησε πολύ όλα αυτά τα χαρακτηριστικά της Κρητικιάς γυναίκας και επειδή ήθελε να στοχεύει στον ρόλο αλλά έχει και δικά της βιώματα από το νησί.

«Όλα αυτά εγώ τα ‘χω δει αποσπασματικά και πιο πολύ σε κάποιες γυναίκες στη στάση τους τον τρόπο που ντύνονταν. Όταν αυτές οι γυναίκες φεύγανε από τον άντρα δηλαδή πέθαιναν οι άντρες τους νωρίς και αποφασίζανε ότι κλείνουν το παράθυρο προς τον έρωτα, τα ρούχα που φορούσαν δεν διαγράφανε ποτέ το σώμα τους ήταν λίγο μεγαλύτερα από εκείνο όμως. Αν το παρατηρήσεις, το κάνω και εγώ πολύ συχνά αυτό. Πάντα είμαι πολύ προσεκτική σε αυτό. Παραδείγματος χάριν το παλτό ή το τσεμπέρι που ποτέ δεν βγαίνει. Μου λένε τα παιδιά μα γιατί έτσι μα γιατί έτσι και τους λέω συνέχεια ότι έτσι είναι αυτές οι γυναίκες και με αυτόν τον τρόπο έδειχναν πάντοτε κάτι», είπε.

Δες φωτογραφίες της Καλλιόπης με το ίδιο παλτό

Θυμίζουμε πως κάτι αντίστοιχο είχαν αναρωτηθεί και οι χρήστες του twitter και για τον λόγο που ο Μαθιός φοράει συνέχεια τα ίδια μαύρα ρούχα. «Ο φίλος μας ο ενδυματολόγος, ο Κλέων, φτιάχνει έναν διαφορετικό τύπο ενδυματολογικά, για κάθε ήρωα. Ο Μαθιός είναι πιο “dark”.

Σκεφτείτε τον Μαθιό να φοράει αντί για πουκάμισα, μπλουζάκια! Ο κάθε ήρωας στη σειρά έχει έναν διαφορετικό χαρακτήρα ενδυματολογικά και πολύ προσεγμένα», ήταν η απάντηση.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved