Media

Καινούργιου: Αποκάλυψε το άγνωστο σκηνικό με την Θεοδώρα Βουτσά: «Με είχε προσβάλλει με κακό τρόπο»

Gossip-tv Team

Super Κατερίνα: Σε συζήτηση μεγάλης έντασης στον αέρα της εκπομπής (26-5), η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ένα συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο και της είχε συμβεί στο παρελθόν με την Θεοδώρα Βουτσά να την προσβάλλει με τον χειρότερο τρόπο.

Όλα ξεκίνησαν με κεντρικό θέμα συζήτησης τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον Σπύρο Μπιμπίλα, πρόεδρο του ΣΕΗ, να αποκαλύπτει κακοποιητικές συμπεριφορές εναντίον του στο παρελθόν.

Μόλις ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης τον είχε πιάσει από τον λαιμό και παρ' όλα αυτά εκείνος τον ειχε συγχωρέσει, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε, λέγοντας ότι όλα όσα ακούει, της κάνουν εξαιρετική εντύπωση. Η παρουσιάστρια μάλιστα αποκάλυψε και ένα άγνωστο περιστατικό, το οποίο και είχε να κάνει με την Θεοδώρα Βουτσά και με τον τρόπο που είχε συμπεριφερθεί απέναντί της παλαιότερα.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή σε ακούνε πολλοί άνθρωποι και θέλω να πω ότι δεν μπορείς να ανέχεσαι μία βίαιη συμπεριφορά και να λες σε συγχωρώ. Τι λες τώρα; αυτό το μήνυμα περνάμε; Τέλος στη βία. Σπύρο θα ήθελα να σου θυμίσω ότι είμαι η κοπέλα που όταν ξεκίνησα 18 ετών και ήμουν στο Τηλεάστυ, βρέθηκα σε παράστασή σου, και η κόρη πολύ γνωστού ηθοποιού, η Θεοδώρα Βουτσά, με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο, έβαλα τα κλάματα και εσύ κατέβηκες κάτω και έκανες χαμό για ποιο λόγο μίλησε άσχημα και τώρα μου λες ότι δέχεται κάτι τέτοιο από τον Πέτρο Φιλιππίδη;»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα ειπώθηκαν παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved