Media

Απασφάλισε η Βίκυ Καγιά: «Δεν θέλω να μιλάω άλλο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου»

Gossip-tv Team

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου για εκείνη. 

Η fashion expert δηλώνει απόλυτα έτοιμη να ξεκινήσει και πάλι το ριάλιτι μόδας, το οποίο και φέτος πρόκειται να είναι ιδιαίτερα ανανεωμένο.

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή "Super Κατερίνα" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, μιας και απάντησε ανοιχτά για όλα εκείνα που δήλωσαν τόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όσο και η Έλενα Χριστοπούλου. Παράλληλα, έκανε λόγο για την πιεστική της καθημερινότητα και τα επόμενα σχέδιά της.

Η Βίκυ Καγιά ανέφερε χαρακτηριστικά: "Δεν θέλω να συζητήσω άλλο για αυτό γιατί δεν υπάρχει νόημα και κάτι ουσιαστικό να συζητήσουμε. Ειπώθηκαν πράγματα τα οποία πιστεύει ο καθένας ανθρώπινα και όμορφα, δεν έχω να πω κάτι άλλο για αυτό. Δεν θέλω να σχολιάσω αυτά που λένε τρίτοι. Ο καθένας εχει το δικαίωμα να έχει μια κακή μέρα να πει κάτι παραπάνω κάτι παρακάτω.

Ο, τι και να κάνει η Ηλιάνα της εύχομαι καλή επιτυχία. Εμείς τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Δεν έχω κάτι άλλο να πω και πολύ θα ήθελα να σας δω μια μέρα και να έχω κάτι καινούργιο να πω... Όσον αφορά το GNTM, η μόδα αλλάζει και για αυτό έχουμε ανοίξει και το φάσμα της ηλικίας, μόνο και μόνο γιατί θέλουμε να είμαστε απόλυτα σύγχρονοι και να συμβαδίζουμε με το σήμερα".

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved