Ευχάριστα νέα: Το «Σόι» επιστρέφει
Media

Ευχάριστα νέα: Το «Σόι» επιστρέφει

Μία από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες κωμικές σειρές που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, το εμβληματικό «Το σόι σου» του ΑLΡΗΑ, που τόσο απρόσμενα έριξε τίτλους τέλους ενώ έσκιζε από τηλεθέαση, ετοιμάζεται να επιστρέψει στις οθόνες μας!

Όχι, δηλαδή, ότι έφυγε ποτέ, αφού διόλου τυχαία το κανάλι συνέχισε να προβάλλει τις επαναλήψεις του στην απογευματινή του ζώνη. Τώρα, λοιπόν, οι υπεύθυνοι σκέφτονται να βγάλουν' στον αεράτο «Σόι special edition», αρκεί να μπορέσουν να υπερβούν μια δεδομένη δυσκολία.

Το καστ της σειράς ήταν αρκετά μεγάλο και αρκετοί από τους ηθοποιούς έχουν ήδη κλείσει για την επόμενη σεζόν σε άλλες παραγωγές. Βέβαια, οι βασικοί πρωταγωνιστές είναι ελεύθεροι, άρα υπάρχει το σενάριο να δούμε πιο... μικρές και ευέλικτες βερσιόν των οικογενειών Τριαντάφυλλου και Χαμπέα.

Κατά τα άλλα, όσα ξέρουμε. και αγαπήσαμε θα παραμείνουν ίδια. Η Λυδία και ο Σάββας θα πηγαίνουν κάθε Κυριακή για φαγητό στο πατρικό είτε του ενός είτε στου άλλου, ξεδιπλώνοντας μια καθημερινότητα πολύ οικεία και ταυτόχρονα... ξεκαρδιστική.

Κάθε τραπέζι είναι ξεχωριστό, αλλά σε κανένα από αυτά δεν λείπουν οι παρεξηγήσεις και οι τσακωμοί, οι χαρές και τα γέλια. Παρά τις καθημερινές εντάσεις, τις δύο οικογένειες συνδέει κάτι κοινό: η αγάπη!

Πηγή:7MέρεςΤV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved