Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Πότης επιτέλους βρίσκει τον έρωτα!Αυτή η ηρωίδα θα του «κλέψει» την καρδιά
Media

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Πότης επιτέλους βρίσκει τον έρωτα!Αυτή η ηρωίδα θα του «κλέψει» την καρδιά

Η Γη της Ελιάς: Θα βρει το ταίρι του επιτέλους ο Πότης;

Ο Πότης κατά βάση είναι ένας καλόκαρδος και φιλήσυχος μαγαζάτορας, που το κουτσομπολιό γεμίζει τη ζωή του, γιατί δουλεύει όλη μέρα και δεν έχει δημιουργήσει δική του οικογένεια.

Έτσι νοιάζεται για τη ζωή των συγχωριανών του και προσπαθεί, αν μπορεί, να τους "βοηθήσει" να διορθώσουν τα κακώς κείμενα.

Όμως έφτασε και η στιγμή που κι εκείνος θα δει τη ζωή του να αλλάζει αφού θα βρει τον έρωτα στα μάτια της νεαρής χημικού που έχει πιάσει δουλειά στο εργαστήριο της Μυρτάλης.

Και φυσικά μιλάμε για την Αλκμήνη.

Η Αγγελική Κιντώνη μάλιστα καλεσμένη πρόσφατα στην εκπομπή Τι λες τώρα, έδωσε κι ένα μικρό spoiler . «Η Αλκμήνη, ο ρόλος που υποδύομαι, προσπαθεί να ενταχθεί στη Μάνη και προσπαθεί να το κάνει μέσα από τη δουλειά και τις φιλίες της», δήλωσε για τον ρόλο της η Αγγελική Κιντώνη.

Πώς νιώθει που μπήκε στην ομάδα της «Γης της Ελιάς»; Η ίδια αποκάλυψε:

«Ήμουν πολύ χαρούμενη! Ήθελα πολύ να δουλέψω με αυτή την παραγωγή. Είχα ακούσει τα καλύτερα για τον Ανδρέα Γεωργίου. Έχω και μία νονά που είναι ερωτευμένη μαζί του. Μου έλεγε “στείλε, στείλε”, έστελνα για χρόνια και επιτέλους φέτος με πήραν τηλέφωνο!».

Τα γυρίσματα που έκανε στη Μάνη είναι ελάχιστα, ενώ για την ηρωίδα της δήλωσε πως προς το παρόν είναι single, όμως κι εκείνη θα μπει στη συνέχεια στα… βάσανα του έρωτα, αποκαλύπτοντας πως έρχεται νέο ειδύλλιο στη «Γη της Ελιάς».

Και όπως όλα δείχνουν αυτό το πρόσωπό δεν είναι άλλο από τον αγαπημένο μας καφετζή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved