Media

Αντώνης Ξένος: «Η καταγγελία για τον Γιώργο Κιμούλη ήταν άστοχη» (Video)

Gossip-tv Team

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Αντώνη Ξένο, ο οποίος μίλησε για το θέατρο, τη σύζυγό του, Ελένη Γερασιμίδου, το κίνημα MeToo, ενώ αναφέρθηκε και στο Γιώργο Κιμούλη κάνοντας δηλώσεις που θα συζητηθούν.  

«Το θέατρο το φτιάξαμε με τη σύζυγο και την κόρη που “έσπαγε” χαρμάνια, δυσκολευτήκαμε πολύ. Δεν υπήρχαν ούτε τοίχοι, το χτίσαμε από την αρχή. Ήμασταν στο έλεος του Θεού και της πανδημίας, δεν ήξερες τι να κάνεις, φτάσαμε στην απελπιστική θέση να πούμε ότι σταματάμε. Αλλά τελικά συνεχίζουμε», περιέγραψε για το θέατρο «Από κοινού» και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Με την Ελένη Γερασιμίδου γνωριστήκαμε στο σωματείο. Όταν έδωσα το πρώτο φιλί στην Ελένη ζαλίστηκα και έπεσα πάνω σε μια κολόνα», είπε ο δημοφιλής ηθοποιός για τη σύζυγός του, ενώ παραδέχτηκε ότι «Ο γκρινιάρης είμαι εγώ στο γάμο μας, φωνάζω».

«Είμαστε 42 χρόνια μαζί με την Ελένη, ο γάμος περνάει από διακυμάνσεις. Εμείς ευτυχώς τον τσακωμό τον έχουμε και μέχρι σήμερα», πρόσθεσε.

Η κόρη τους, Αγγελική, ακολουθεί «τα χνάρια τους» στην υποκριτική, με τον ίδιο να σχολιάζει ότι «Η κόρη μας κοιμόταν στις αγκαλιές των θεατών, δεν έχουμε δικαίωμα να την αποτρέψουμε να γίνει ηθοποιός».

Αναφερόμενος σε παιδιά που βγαίνουν από διάφορα reality και στη συνέχεια ασχολούνται με την υποκριτική, και κατά πόσο θα συνεργαζόταν μαζί τους, ο Αντώνης Ξένος είπε: «Έχουμε τίποτα κοινό με αυτούς που βγαίνουν από τα reality; Μιλάμε άλλη γλώσσα. Εμείς μιλάμε τη γλώσσα της δημιουργίας».

Μιλώντας για το κίνημα MeToo και το αν και ο ίδιος έχει δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές, ο αγαπημένος ηθοποιός είπε ότι «Δεν έχω υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές. Εμείς δεν μπαίνουμε σε αυτό το “κόλπο” του MeToo. Αυτά θα ανατραπούν κάποια στιγμή. Είναι ήδη στο στάδιο της ανατροπής. Μετά τι θα πουν αυτοί που έχουν εμπλακεί τόσο πολύ;».

«Η εξουσία του πρώτου έχει ως αποτέλεσμα αυτά που ακούμε για το MeToo, συνέβαιναν και θα συμβαίνουν», πρόσθεσε.

Σχετικά με το Γιώργο Κιμούλη και την εμπλοκή του ονόματός του στο MeToo, ο Αντώνης Ξένος παρουσίασε μια διαφορετική οπτική γωνία.

«Το MeToo ξεκίνησε λίγο στραβά. Αναφέρομαι στον Κιμούλη, η καταγγελία ήταν λίγο άστοχη. Ο Κιμούλης είναι δύσκολος, ένας οραματιστής του θέατρου, ένας μεγάλος καλλιτέχνης. Του Κιμούλη του εμπιστεύτηκα την κόρη μου, να τη μορφώσει και έφτιαξε ένα παιδί ολοκληρωμένο και μεστό, έτοιμο να ακολουθήσει το δρόμο του θεάτρου», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος παραδέχτηκε ότι «σαφώς και θέλω να κάνω κάτι τηλεοπτικό», ενώ σχετικά με τα όσα όμορφα κάνει αυτή την περίοδο είπε ότι «Είμαστε στο θέατρο “Από κοινού” με την παράσταση “Οι καρέκλες” και αργότερα θα ανεβάσουμε το “Πάτησε το κουμπί”».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved