Survivor: «Καταπέλτης» ο Καραγκούνιας κατά του Ταλάντζεβ - «Είναι μεγάλος ηθοποιός»
Media

Survivor: «Καταπέλτης» ο Καραγκούνιας κατά του Ταλάντζεβ - «Είναι μεγάλος ηθοποιός»

Ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Ο μισθοφόρος βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής, Love it και έδωσε την δική του απάντηση στις κατηγορίες των συμπαικτών του, ότι φεύγοντας από την καλύβα πήρε μαζί τους και τις προμήθειες του φαγητού που του αναλογούσαν.

«Δεν ήρθα με άδεια χέρια. Επειδή σε ό,τι έχω πει έχω βγει αληθινός. Ειπώθηκε κάτι τις τελευταίες μέρες, ότι πήρα τις προμήθειες της ομάδας γιατί είμαι πεινάλας. Να ενημερώσω λοιπόν ότι οι προμήθειες, το 1/6 που μου αναλογούσε είναι οι εξής, αυτές εδώ οι φακές που χωράνε σε μισή γροθιά μου και αυτό το ρύζι. Η Μαίη μαζί με τον κλέφτη επικοινωνίας Γιώργο Ταλάντσεβ με κατηγόρησαν ότι τους πήρα το φαγητό. Να ενημερώσω λοιπόν πως έγινε το εξής. Όταν πάμε στο συμβούλιο του νησιού, όποιος αποχωρεί τον αρπάζει η παραγωγή και εξαφανίζεται. Μαζί με τα πράγματά του, τα οποία τα έχουμε όπου πάμε. Εκεί μέσα είχα βάλει και τις προμήθειές μου για να μαγειρεύω μόνος μου. Εγώ έφυγα και το κατάλαβα όταν είδα το απόσπασμα στο youtube τη Μαίη που με κατηγορούσε με τον Τάλα για τις προμήθειες», είπε αρχικά ο πρώην παίκτης.

Ενώ στη συνέχεια ο Τάκης Καραγκούνιας «κατακεραύνωσε» τον Γιώργο Ταλάντσεβ: «Πάω και παίζω ένα παιχνίδι μετά από 3-4 μέρες (…) Παίζω με πολύ καλούς παίκτες, μαζί και με τον Ταλάντσεβ. Ο Ταλάντσεβ δεν είναι αυτός που είναι, δεν είναι ο χαρακτήρας του αυτό που δείχνει, είναι πολύ καλός ηθοποιός».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved