Η Γη της Ελιάς - Λυδία Κονιόρδου: Έδωσε νέο δυνατό spoiler και η Ελένη «τα έχασε»!
Media

Η Γη της Ελιάς - Λυδία Κονιόρδου: Έδωσε νέο δυνατό spoiler και η Ελένη «τα έχασε»!

Η Λυδία Κονιόρδου, η οποία πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς, ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για τον ρόλο της Μαργαρίτας και έδωσε δυνατό spoiler για τη σειρά!

Η Λυδία Κονιόρδου ανέφερε: «Αισθάνομαι πολύ ευτυχής που είμαι σε αυτή τη σειρά. Είμαστε μία οικογένεια και αυτό οφείλεται και στον Ανδρέα Γεωργίου και στον τρόπο που οργανώνει τους ανθρώπους γύρω του και στη Βάνα Δημητρίου στο πολύ ωραίο σενάριο με τις ανατροπές και τις πλοκές…» και τότε η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μάθει για μία συγκεκριμένη εξέλιξη... σχετικά με το παράνομο ζευγάρι της Γης της Ελιάς που δεν είναι άλλο από την Αθηνά και τον Ιάκωβο Βρεττάκο!

Στη συνέχεια είπε: «Εγώ Ελένη θα σου πω κάτι άλλο που με βάζει σε πειρασμούς, αλλά έχω πολύ μυαλό και το βλέπω να έρχεται την περιπέτεια και σταματάω.. Ανοίγω την πόρτα μου και μέσα βλέπω μία τσάντα και μέσα ένα εκατομμύριο ευρώ και στο σημείωμα ο πρώην σύζυγός μου, ο Θεοδόσης μου αφήνει για τα χρέη που μας άφησε και καταλαβαίνω ότι είναι βρώμικα λεφτά και…παίρνω τα μέτρα μου…»

Η Ελένη Μενεγάκη «μένει κάγκελο» με την περιγραφή της τηλεοπτικής Μαργαρίτας και…στο τέλος ξεσπά σε γέλια με την ατάκα της!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved