Media

Συγκινεί η Τσιμτσιλή για τον Δάκη: «Θα μείνει αναλλοίωτος μέσα από το έργο του»

Gossip-tv Team

Σε ηλικία 79 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Δάκης μετά από μάχη με τον καρκίνο. Η είδηση της απώλειας του βύθισε στο πένθος τόσο τους οικείους του όσο και τον καλλιτεχνικό κόσμο, έχοντας ο ίδιος αφήσει τη δική του σφραγίδας στο χώρο. 

Η εκπομπή Happy Day ξεκίνησε την εκπομπή της με το θρυλικό τραγούδι «Τόσα καλοκαίρια» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να συγκινεί με τα λόγια της για τον Δάκη.

«Μπορεί να στεναχωριόμαστε για την ανθρώπινη ιστορία ενός καλλιτέχνη, χαιρόμαστε όμως που η μνήμη του θα μείνει αναλλοίωτη μέσα από το έργο του. Τα απίστευτα τραγούδια του που θα συνεχίσουν να τραγουδούν και οι επόμενες γενιές. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ήταν δύσκολες αυτές οι τελευταίες στιγμές, εμείς απλά θα ακούμε τα τραγούδια του και θα σκεφτόμαστε έναν υπέροχο και αξιοπρεπή άνθρωπο και έναν μοναδικό καλλιτέχνη», είπε η παρουσιάστρια.

Ο Δάκης μέχρι και την τελευταία στιγμή «αγωνίσθηκε» με σθένος, ενώ στο πλευρό του ήταν κάποια συγγενικά του πρόσωπα, αλλά και μερικοί καλοί φίλοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved